Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PIJAN MALTRETIRAO VATROGASCE, POLICAJCU ZATVORIO VRATA "U FACU"

PULA

Pulska je policija u nedjelju u vatrogasnoj stanici u Puli uhitila pijanog 31-godišnjaka iz Županje koji je u stanicu došao obračunati se s vatrogascima nakon što ih je cijeli dan maltretirao pozivima da mu otvore stan jer je izgubio ključeve a potom i lažnim dojavama o požaru.

On je, naime, u nedjelju ujutro između 8 i 10 sati nekoliko puta nazivao vatrogasce i tražio da mu pomognu ući u stan jer je izgubio ključeve. No, kada su mu vatrogasci objasnili da u takvim situacijama prije intervencije moraju obavijestiti policiju muškarac je prekinuo vezu da bih ubrzo ponovno nazvao i kazao kako mu je u stanu izbio požar. Vatrogasci su na poziv brzo reagirali no, po dolasku su utvrdili da se radi o lažnoj dojavi te su se vratili u postaju. Međutim, pijan i nezadovoljan jer mu i dalje nisu otvorili stan 31-godišnjak je otišao za njima u postaju gdje je počeo vikati na djelatnika i raditi nered. Kako ga vatrogasci nisu mogli smiriti pozvali su policiju koja ga je uhitila i privela u policijsku postaju.

Međutim, pijani 31-godišnjak ni u policiji se nije smirio. Naime, dok se nalazio u posebnoj prostoji do otrežnjenja, gdje je smješten zbog 1,82 promila alkohola u krvi, bijesno je lupao rukama po vratima, a kada ga je dežurni policajac došao upozoriti da se smiri 31-godišnjak mu je zalupio vrata u lice i lakše ga ozlijedio.

Nakon provedene kriminalističke obrade 31-godišnjak je pušten na slobodu a slijede mu kaznene prijave za kazneno djelo širenje lažnih i uznemirujućih glasina te napad na službenu osobu. barkun.hr


Post je objavljen 04.08.2009. u 16:00 sati.