Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Hebranga za doživotnog predsjednika!


Image Hosted by ImageShack.us

Dakle Svevišnji nam je odredio pokoru odlučivši da još jedno vrijeme ne pozove „uvaženog“ pripadnika stranke „Zna se“ (koji nikada ne laže samo ponekad ne govori istinu) k sebi.

Pročitah naime nedavno vijest: Andrija Hebrang je dokazano zdrav!!! U posjedu je dokumentacije inozemnih liječnika kojom se potvrđuje da je fizički (psihički i umno se ne spominje) potpuno sposoban kandidirati se za Predsjednika Jadne nam domovine kao kandidat stranke „Zna se“. Naravno pregled je platio sam. Možda bih mu i povjerovao da nije onog „koji nikad….“.

Mislim da on apsolutno udovoljava po svim kriterijima spomenute stranke i svjetonazoru njezinih članova kao kandidat za Predsjednika države koju su, prema njemu, stvarali njegovi/njihovi idoli: od Maksa Luburića do Franje Tuđmana, od zločinaca do konvertita. Zato predlažem, njegovom najdražem pjevaču, Thomsonu, neka uglazbi ove moje stihove te uz dobar aranžman i njegovu nadasve poznatu scenografiju s njom sudjeluje u agitaciji za novog Predsjednika.

U boj, u boj za Hebrang - soj!

To je nama naša borba dala
da imamo zemlju kriminala.

Branitelja kojekakvog soja
mnogi od njih ne vidješe boja.

Kriminala u nas svake vrste
mnogi u njeg umočili prste.

Zločinaca k tom razne fele
sad u Bosnu redom oni sele.

Ovom zemljom korupcija vlada
bez nje biti to je pusta nada.

Nema veze što nam ljudi ginu
treba pobrat proviziju finu.

Manjak Vladu sve to jače steže,
ona plaće i penzije reže.

*

Sve to da se ne bi promijenilo
Njega treba dovest na kormilo.

On će sve nas „izvesti“ iz krize,
savjet mladim: vadite si vize.

U Saboru podržavat: „Zna se“
koja glasa uvijek samo za se.

Čuvat On će našeg barba Luku
da bi raji povećao muku.

Niti Šeksa odreći se neće
tko bi stvaro to zakonsko smeće.

Od „crvenih“ spašavat će narod
a „crni“će mu navigavat brod.

Birat takve treba nama Vođe
neka narod dalje kosti glođe.

Zato dajem za Hebranga glas:
On je naša NADA i naš SPAS.

* * *

P.S. 1 – Čitam u tiskovini koju sam već nekoliko puta citirao (da je ponovo ne reklamiram kad mi za to ništa ne plaćaju) da je „Glavna kuharica“, bivši „Mali od kužine“ i još bivšija „Katica za sve“ prije odlaska na „zaslužni“ (prema barba Luki) odmor posjetila kardinala Bozanića. Pitam se pitam: da li je otišla da bi i od crkvene elite iskamčila koju kunu smanjivanjem njihovih prinadležnosti koje im po „ugovoru sa Svetom stolicom“ pripadaju ili pak je otišla po blagoslov da uspije u svojem naumu spašavanja „broda“ izglasanim „haračem“. Što vi mislite?

P.S. 2 – Kao što pretpostavih glup hrvatski puk počeo je liti „krokodilske suze“ nad tragedijom Torcidinih „dobrih građana“ Lijepe naše.
Pod naslovom „Treba braniti svoje državljane“, već spomenuti list, donosi ad hoc prikupljene izjave nekolicine pripadnika tog dijela puka koji ne odobravaju postupak slovačke policije, osuđujući mlaku reakciju Ministarstvo vanjskih poslova što nije uputilo prosvjetnu notu zbog tog barbarskog čina spomenute policije.
Samo stranicu dalje te iste novine donose članak pod krupnim naslovom: „S gumenim mecima vježbaju na igralištu“ u kojem donose vijest (koju J.K. naravno demantira, kao što su uostalom i do sada sve vijesti što su ih donosile tiskovine demantirali i ona i svi članovi njene posada za spas broda koji tone, a koje su se uglavnom pokazale točnim) kako su za smirivanje civila interventne postrojbe nabavile vodene topove, elektrošokere i gumene metke za suzbijanje nereda. I to sve zbog najave sindikalnih vođa da će, u slučaju smanjenja plaća, zaposleni na jesen izaći na ulice – hrvatski zaposleni na hrvatske ulice protiv hrvatske Vlade mlatit će hrvatska policija uvezenim sredstvima za efikasno uvjeravanje da nam naša Vlada želi najbolje.
Da li će i tada isti anketirani članovi puka s ograničenim umnim sposobnostima tvrditi „treba braniti svoje državljane“ i uputiti prosvjed međunarodnom sudu za ljudska prava ili kako se već zove Europska institucija za zaštitu građana od mlaćenja državljana od strane „policijskih gorila“?


Post je objavljen 04.08.2009. u 14:24 sati.