Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

OBILJEŽENA 30. GODIŠNJICA OSNUTKA I RADA

ŠTAGLINEC
Piše: Dragutin Rendić

U subotu 1. kolovoza na svečan način DVD Štaglinec obilježio je u Društvenom domu 30. godišnjicu osnutka uspješnog rada i djelovanja pod pokroviteljstvom grada Koprivnice.

Prostor Društvenog doma bio je premali da primi brojne goste i uzvanike. Sakupilo se oko dvije stotine vatrogasaca iz više od trideset društava, a od gostiju bio je u ime Hrvatske vatrogasne zajednice doživotni predsjednik Teodor Fricki, predsjednik VZ Varaždinske županije Zvonko Biškupić, u ime pokrovitelja grada Koprivnice dogradonačelnik Dražen Pros, gradski vijećnici, županijski zapovjednik Valent Furmeg, njegovi zamjenici Marijan Kicivoj i Slavko Tucaković, potpredsjednik VZŽ Dušan Koščić, predsjednik Savjeta Hrvatske mladeži Nikola Sočev, predstavnici slovenskih društava iz Domžala i Lendave i ostali.

Podijeljena su priznanja i odličja zaslužnim članovima ka o i svima koji su pomagali rad društva. Tako je Zlatnu medalju dobio Ivan Golubić, srebrnu Darko Gačan, a brončanu Franjo Cinderić. Brončane vatrogasne plamenice dobili su: Marijan Krsnik, Dejan Lovrenčić, Saša Kuzman, Tomislav Golubić, Matea Gačan, Mario Gačan i Matea Golubić. Srebrnu plamenicu dobio je Goran Zagorščak, dok je Zlatnu plamenicu primio Željko Bukvić. ...... opširnije


Post je objavljen 03.08.2009. u 17:12 sati.