Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catwoman009

Marketing

Novi izbori ili ne ? ( moj rezime ) + upozorenje o važnosti pravovremene informiranosti glede mogućeg cijepljenja protiv svinjske gripe

1. Smatram da je apsurdno poklanjati povjerenje drugima više nego sebi i svojim istomišljenicima, stoga mislim da bi se svaki politički nezadovljnik u politiku trebao uključiti aktivno.

Svođenje tog nezadovoljstva na pisanje žalopojki, kritika ili zabavljanje političkom satirom krajnje je nekonstruktivan i infantilan pristup, koji praktikantima donosi privreni osjećaj olakašanja ( istresli su stresove ) ili samopotvrđivanja ( istakli su svoje "veleumno mišljenje" ).

To odgovara postojećim političkim opcijama, jer psi laju, a karavane prolaze, pa im, dapače, treba dati što više virtuelnog prostora za to, da se tu umore od lajanja i nikada ne krenu u konkretne akcije. Poznato je - pas koji laje, ne grize.

2. Ne smatram da treba "gristi" na negativan način - urlikanjem ulicama, nošenjem uvredljivih natipisa ( jer to zaista ništa ne mijenja na stvari, nažalost ), već se treba sasvim legalno, kulturno i dostojanstveno okupiti sa ljudima koji slično razmišljaju i nastojati što više konkretno sudjelovati u vlasti, jer nam to jedino garantira ostvarivanje naših prava i želja.

3. "Svaka vlada nevino je zrcalo kolektivne svijesti." (Maharishi Mahesh Yogi ). Citiram tu izreku stoga što se 100% slažem s njenim autorom. Kod @Para(ne)normalnog istakla sam primjere iz osobnog iskustva, gdje sam više nepravede i zla doživjela od tzv. "malih ljudi", građana i kolega, nego od državnih institucija za vrijeme jedne ili druge vlasti.

Čak imam i " paradoksalno" iskustvo kako mi je jedna dotična institucija i pomogla ( konkretno: institucija Ministra graditeljstva i obnove ), kada me jedna od djelatnica pokušala zakinuti za legalna prava, indirektno iznuđujući mito. To je uvijek slučaj kada vam netko tvrdi da apsolutno nemate pravo na nešto, ali ipak vas poziva da se dođete se k njemu dogovoriti isključivo osobno, jer o tome se može govoriti telefonom ... Zgrožena, prikupila sam potrebnu dokumentaciju i direktno se s pritužbnom javila aktualnom ministru i problem mi bio riješen u roku tjedan dana, dok me dotična službenica prethodno me zatezala mjesecima.

Zato se ne radujem nikakvoj promjeni vlasti, ukoliko ne pobijedi stranka koja će u svom programu imati obavezno uključen i konkretan plan razvoja kolektivne svijesti, te svakako hitno i prioritetno raditi na njegovoj realizaciji.

Dotični program ( rad skladotvornih skupina objašnjen je u postu "TM i kolektivna svijest", tekstu autora K. Mišaka, objavljenom na ovom blogu 27.05. 2009. ) već postoji, bio je prezenitran svakoj našoj dosadašnjoj vladi, no - niti jedna ga nije prihvatila, iako se radi o banalno malenom izdatku. Naravno - kojoj vladi ( osim istinskim predstavnicima naroda ) trebaju osviješteni, samomisleći pojedinci koji se ne daju manipulirati ? Koji se ne daju varati, potkradati, iznuđivati ... a evo - kako stvari stoje - najvjerojatnije i cijepiti krajnje opasnim i totalno nepotrebnim cjepivom protiv svinjske gripe ?


Stoga vam, vezano za spomenut problem, preporučujem svakako pregledati mito's blog, gdje možete naći mnoštvo pisanih i video materijala s inozemnih i nekih domaćih internet stranica s informacijama koje nisu prezentirane u mainstream medijima, te pročitati kvalitetan autorski osvrt na ovu temu na blogu borgman's cube.

Neki smatraju da se radi o običnom širenju panike glede začudne fenomenologije nastanka spomenute bolesti, upitnosti smisla cijepljenja ( jer nije letalnija od najobičnije humane gripe ), te činjenice kako cjepivo uopće nije prošlo potrebnu proceduru testiranja i analize. Ako je to tako, zašto se onda panika takođe ne širi mainstream medijima ? To bi u tom slučaju bilo efikasnije ... čini mi se.

No, naravno da vas ne bih željela plašiti ... samo upozoriti da se dobro informirate i osobno procijenite rizik. " Vjeruj sebi, vjeruj instinktu ... " yes kaže se u jednoj reklami ...smijeh ( ponekad i one nehotice provode pozitivan NLP ...cerek ) Ja sam pogledala što na to kaže visak u mom slučaju ... izvrsno praktično sredstvo thumbup, kojim bi si svaki čovjek uz minimum truda i malo znatiželje mogao pomoći u procjeni utjecaja negih agenasa ( hrane, lijekova, dodataka prehrani ... geo- i inih zračenja ... ) na svoj organizam ili organizme svojih bližnjih, ukoliko mu oni dozvole ili ga zamole za tu uslugu.

Zainteresiranima ću rado objasniti osnove rada za vlastite potrebe ili uputiti na odgovarajuću literaturu sretan.

Komentare vezane za sadržaje spomenutih blogova, molim, ostavite tamo, kako bi se osiguralo uspješnije kanaliziranje komunikacije.



Post je objavljen 03.08.2009. u 20:10 sati.