Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Vlada nas jebe: Cvirnova majica na aukciji

O slobodi medija kod nas na Balkanu, ali i u Europskoj uniji, jedan dobar tekst iz britanskog Observera, ovdje original na engleskom, a imate i prikaz na hrvatskom na index.hr.

Ivan Cvirn i njegova majicaNisam posebno komentirao skandal, koji je Jadranka Kosor priredila kad se uvrijedila na jednu maiicu, koju je nosio kolega Ivan Cvirn, snimatelj. Stavio sam tek slikicu u jedan svoj tekst, a oni koji me poznaju i/ili čitaju, naravno, znaju što mislim. U krajnjoj liniji, mogu gospođu Kosor i shvatiti, pa ajde da je to jedna super uspješna vlada pa da se uvrijedi da joj se klinac ovako nabacuje, naughty ali u ovom ponoru i konfuziji naprosto nema pravo vrijeđati se.

Mnogi su drugi komentirali, Javila se i strukovna udruga, HND i rekla što treba. Poltronska brzina reakcija ne samo Cvirnovog poslodavca, nego i RTL-a, fakat je jadna.

Ajde sad da prenesem, možda bude informacija nekome, kome je slučajno promaklo: Cvirn je stavio svoju majicu na aukciju, a prihod ide jednoj humanitarnoj udruzi. Početna cijena bila je jedna kuna - dostignuto je 3.000 kuna. Pogledajte ovdje na aukcija.hr. Kod nas još nema tradicije da ljudi koji imaju para i na ovakav način podupiru društveno korisne akcije i borbu za elementarne vrednote slobode izražavanja isl..

Ako pak toliko novaca, kao i ja, nemate, možete naručiti majicu sa istim natpisom na hrvatskom! To ne ide u humanitarne svrhe, naravno, nego spretnom poduzetniku koji je brzo dao ponudu. Slobodno tržište, za to smo se borili! cool Za neke druge elementarne stvari, još se borimo. burninmad

Post je objavljen 03.08.2009. u 07:52 sati.