Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna, you are ohuenno

Photobucket
Photobucket

St. Petersburg će zasigurno pamtiti nezaboravnu, zabavnu i bučnu večer. Madonna je po prvi put održala koncert u predivnom ruskom gradu St. Petersburgu na glavnom trgu Palace Square. Taj nastup za Madonnu je mnogo značio i to je jedini grad za kojeg je Madonna osobno izrazila želju da održi koncert. Tijekom dana je padala kiša, ali prije koncerta nije pala ni kap. Policija je strogo održavala red na koncertu, blokirali su cijelu glavnu ulicu Nevsky Prospekt, te nisu puštali turiste niti građane. Mnogi fanovi su noćili u području te ulice, ali policijska služba ih je tjerala. Organizatori su zakazali odredivši samo jedan ulaz za mjesto održavanja koncerta.

Photobucket

Madonna je zaista uživala na tonskoj probi okružena predivnom građevinom Palace Square. Na tonskoj probi Madonna je izvela 'Candy Shop', 'Into The Groove', 'Beat Goes On', 'Human Nature' i dr.

Oko 19:15h Paul Oakenfold je došao na pozornicu i zagrijavao atmosferu. Publika je skakanjem i pljeskom popratila njegov nastup. Čak je puštao poznate ruske pjesme, a publika ga je nagradila pljeskom. Kiša je počela padati, a to nije spriječilo Jesusa da zapleše na pozornici uz Oakenfolda. Paul Oakenfold je oko 20h završio svoj set sa 'Celebration' ispred publike koja je držala kišobrane a zbog kišobrana ostali fanovi iza nisu mogli vidjeti što se dešava na pozornici.

Kiša je prestala na početku showa oko 21:25h! U prvom dijelu turneje su se desilo pojedine greške. Na 'Candy Shop' plesač nije uspio skinuti jaknu s Madonne, te ekrani sa strane nisu ispravno radili. Madonna se fanovima zahvalila na velikoj dobrodošlici: "Thank You Saint Petersburg!" Tijekom koncerta, obožavatelj je bacio plišanog pink zečiča na pozornicu, Madonna ga je držala u ruci neko vrijeme dok zeko nije završio ispod pozornice. Prije nastupa 'Holiday', fanovi su uzvikivali prostu riječ na ruskom 'ohuenno' što znači jebeno dobra!

Photobucket

'Miles Away' je te večeri posvetila Rusiji. The Kolpakov Trio nakon izvedbe 'Doli Doli' su odsvirali još jednu pjesmu! Madonna ih je predstavila publici kao njene romanske prijatelje. "Ne možete zamisliti kakav je osjećaj nastupiti na glavnog trgu Palace Square okružen ljepotom grada, jako sam sretna što nastupam večeras na ovom povijesnom mjestu." Neuobičajena stvar za Madonnu jeste to što te večeri nije opsovala niti jednom!

Violinista Arkady Gips je imao tog dana rođendan, te su bačeni su u zrak srcoliki baloni za vrijeme 'You Must Love Me'. Na kraju koncerta se obratila fanovima riječima: "Hvala vam, vidimo se ponovo!"

TV reportaža: http://www.youtube.com/watch?v=FDAehSl08bE

Devil Wouldn't Recognize You: http://www.youtube.com/watch?v=qqetBhrXT9Q

Beat Goes On: http://www.youtube.com/watch?v=kisTaEaDdZI

Photobucket

Post je objavljen 03.08.2009. u 13:40 sati.