Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing

UNvizija - dan poslije


Pozdrav svim gledateljima UNivizije, gledate Boba Geldofa

Još uvijek nam srca svima trepere od nevjerojatno poticajnog govora našeg Povjerenika, da je itko ikad prije takve rečenice izrekao, veliki ratovi bi se dobili. Već sad vidimo velike promjene u našem društvu, važna zbivanja su u pokretu. Idemo redom.

Uredi za predupis u katalog potencijalnih upisnika u vojsku su pretrpani kandidatima, tvornica papira "Šuma nam treba" i tiskara "Šumski" rade pod maksimalnim opterećenjem da bi opskbile urede dovoljnim brojem obrazaca.

Tehnologija će u potpunosti biti usmjerena u razvijanje kvalitetnijih oružja za borbu protiv crva(čim završi razvijanje Interneta, etičkih kodeksa, socijalnih znanosti, te industrijske baze) te je počela izgradnja raznih gradskih postojenja, tj. uredi za planiranje grada su obaviješteni o željama građana, svima je jasno da bez propisnih dokumenata nema načina da otpočne izgradnja bilo koje zgrade. Tvornice su krenule u proizvodnju vojnih jedinica, međutim nedavna nestašica električne energije ih je nakratko usporila, čim se izgladi situacija s Odborom za planiranje potrošnje i s Uredom za koordinaciju sustava procjene učinka propisa, proizvodnja će ponovo biti pokrenuta.

A u drugim vijestima, Vlada je danas odlučila povećati PDV sa 52% na 73%. Građani su obaviješteni da će ova zadnja manja promjena u poreznom sustavu, tek neznatno utjecati na standard građana.

Do slijedećeg javljanja,
Bob Geldof

Post je objavljen 02.08.2009. u 12:38 sati.