Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najsretnija-zena

Marketing

004 Tjedni raspored

Popodne

Žena koja je naporno radila ima potrebu dodatno se odmoriti u popodnevnim satima. To će vrijeme savjesni muž iskoristiti za neometano pospremanje kuće, brigu o dječjim aktivnostima, ili, uz gospođino dopuštanje, za vlastiti odmor.

Pametna žena će isplanirati sve svoje i muževe aktivnosti svakog dana.

Primjeri:

Po jedan dan u tjednu isplanirajte za njegu vlastitog tijela u čemu će vam pomagati vas odani muž.

Ponedjeljak: Manikiranje

Potrebno je samo povesti muža jedan put da pogleda kako to radi profesionalna manikirka, pa bi onda on uz malo sugestije bio sposoban vam urediti nokte, sve počevši od rezanja, brušenja, skidanja zanoktica, kozica, lakiranje čak do umjetničke manikure u vise boja.

Utorak: Pedikura

Podatni muž će svojoj ženi donijeti lavor sa vodom ispred fotelje, oprati joj noge, podrezati nokte, pobrusiti, skinuti višak kože na petama i tabanima.
Lakirati nokte na nogama je dobro radi stjecanja takve navike i radi inače ljepšeg i njegovanijeg izgleda.

Image Hosted by ImageShack.us


Srijeda: Frizura

Povedite muža nekoliko puta da gleda kako to frizerka radi, sljedeći put neka počne od manje zahtjevnih zadataka kao sto su češljanje, tapiranje, a s vremenom može dati trajnu, naviti, ošišati, obojiti.
Svakodnevno neka vam napravi frizuru prije posla ili izlazaka.


Četvrtak: Fitness i tjelovježba

Mužev je zadatak da asistira, pravi drustvo, daje podrsku, prouci program, kao i da se izvježba kako bi svojoj ženi bio na pomoći oko pridržavanja, sprava, ručnika i prostora u stanu o čijoj će urednosti voditi stalnu brigu. ( Isto vrijedi i za vježbe vani).


Petak: Masaža

Za održavanje dobre tjelesne forme i zdravlja inače, osim vlastitog izvođenja fitnesa ili dnevne gimnastike potrebna je i dobra masaža.

Kad jedanput vaš muž nauci kako se pravilno masira, održavajte taj stil života tjedno ili ovisno o vašim potrebama. Nabavite stol za masažu, ili se isto može izvoditi na podu ili na stoliču u dnevnom boravku, ako je podesan za to.

Djelomično se razodjenite, ovo nije sexualna masaža i muž ne smije imati aluzija na sex dok vas masira, jer inače će s vremenom to i postati samo sexanje, a ne masaza. Zato te dvije aktivnosti odvojite.

Legnite na plahtu ili veliki ručnik koji će muž pripremiti, dok se vi namještate i opuštate on će donijeti potrebne rekvizite kao sto su ulje za masažu, valjci ili sprave za celulitnu masažu i slično.

Masaža počinje od glave, čelo, sljepoočnice oko usiju, zatim se nastavlja na vrat sa svih strana, tu masaža mora biti umjerena i nježna.

Ramena se masiraju jace i sa dubljim dodirom prstiju po svim zglobovima. Leđa malo nježnije, ali pažljivo i dugotrajno sa posebnim naglaskom na dio oko kičmenog stupa, gdje dodiri moraju biti nježni i meki, ali se i više puta ponavljati.

Kukovi i guza. Cesto se ta mjesta izbjegava masirati u javnim salonima za masažu, ali u kućnoj radinosti takva masaža je preporučljiva i poželjna.
Više o tome ćete pronaći na netu.

Noge:
Noge se najprije masiraju sa stražnje strane u cijeloj duzini, a kad se okrenete onda i sa prednje strane. Kad je ta faza gotova, tad blago podignete koljena i neka on vrši masažu sa obje ruke po svim mišićima u krug, kao da nekog hvata za vrat.

Trbuh:
Masaža trbuha je potrebna da bi održali dobru formu i spriječili taloženje masti na tom osjetljivom dijelu tijela. Osim masaže rukama tu i na svim dijelovima gdje se potencijalno pojavljuje celulit potrebna je masaža sa valjcima za tu namjenu.

Grudi ovo je već posebna masaža i ne bi se trebala miješati sa sexualnom stimulacijom, niti bi to trebalo preci u sličnu igru. Grudi se masiraju jako laganim dodirom koji je vise dodir perja, nego dodir ruke.

Ramena i ruke sa prednje strane.
Potrebno je izmasirati sve zglobove, mišiće, šaku i svaki prst posebno. Zglobove savijati dio granice bola, tako da ostaju gipki u svim položajima dugi niz godina.


Subota: Kupanje

Vjerojatno ćete reci, ne to ću sama. Krivo! Vaš muž se mora naučiti da obavlja sve vrste njege tijela, jer jedino tako će se naučiti da ste vi ona o kojoj se mora brinuti, a i privrženost prema vama će porasti.

Jednom tjedno je poželjno da vas on okupa onako kako vam to godi.
Razloga ima vise, zato da temeljito dohvati sva mjesta koja vi ne možete pravilno pristupiti i da se napravi tjedni piling kože sa bogatom pjenušavom kupkom.

Posebnu pažnju neka obrati leđima, rukama i nogama.

Depilacija. Poželjno je postupno početi navikavati muža na ovu aktivnost.
Pazuha su najlakša za naučiti ga kako se to radi, jer možete pratiti sve njegove pokrete i ispraviti ga.

Noge:
Noge neka vam obrije ili deplira sa aparatićem po svim pravilima struke, isto važi i ako dlake skidate sa voskom.
Bikini i intimna mjesta, već prema vašim osobnim željama budite slobodni dati na obradu kad on stekne praksu i rutinu.

Nedjelja: Igra i ples

Uz Vaše glazbene želje i u vrijeme koje vama odgovara, on vas treba izvesti na večeru u pristojni restoran s plesnim podijem, ili u intimnom ozračju vašeg doma. Na vrijeme svog muža pošaljite u plesnu školu kako bi postao pravi majstor samo za vas. Pritom morate paziti da ne pretjera u plesnom zanosu i ne pokuša svoje umijeće pokazivati drugim ženama.
Zapamtite, on je vaše sredstvo zavisti vaših prijateljica. Neka zavide, ali neka se drže podalje.

Post je objavljen 02.08.2009. u 00:20 sati.