Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

IZGORJELA SAUNA REKREATIVNOG MEDICINSKOG CENTRA FK PARTIZAN

BEOGRAD

Sauna Rekreativno medicinskog centra Nogometnog kluba „Partizan“ u Humskoj 1 potpuno je izgorjela u požaru koji se dogodio jučer oko 18 sati. Srećom, ozljeđenih nije bilo. Pretpostavlja se da su uzrok požara neispravne instalacije.

U trenutku izbijanja požara, sauna je bila prazna. Dim iz prizemnih prostorija centra prvi je primjetio radnik osiguranaj koji se u tom trenutku nalazio ispred ulaza.

- Sjedio sam ispred ulaza kada sam primjetio da kroz prozor kupaone izlazi dim. Odmah sam pozvao hrvače koji su u tom trenutku trenirali u sali, a zatim i vatrogasce. Ugasio sam struju na glavnoj sklopki, a zatim smo zajedničkim snagama što protupožarnim aparatima, što kantama s vodom gasili plamen, sve do dolaska vatrogasaca – kaže Radoman N. radnik osiguranja.

S obzirom da su grijači mjenjani u toku jučerašnjeg dana, pretpostavlja se da je došlo do kratkog spoja zbog neispravnih instalacija.
Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca koji su sa četiri vozila stigli na mjesto požara, plamen se nije proširio na okolne prostorije. Potpuno je uništena cijela sauna površine 15 kvadratnih metara, lamperija i elektroinstalacije, ali srećom, ozljeđenih nije bilo.

- Bio sam u svlačionici kada sam osjetio dim. Ubrzo sam čuo povike izvana i istrčao da vidim šta se događa. Sav sam se nadimio. Gasili smo vatru protupožarnim aparatima. U jednom trenutku se uopće nismo vidjeli od dima - kaže jedan od sportaša.

Sauna površine 15 kvadratnih metara potpuno je izgorjela. Uništena je i lamperija, elektro - instalacije i vrata. Kupaonica i toaleti koji se nalaze u blizini nisu pretrpjeli ozbiljnija oštećenja, a samo pukom srećom u tom trenutku nitko od sportaša nije bio u tom dijelu zgrade. Blic online


Post je objavljen 01.08.2009. u 12:00 sati.