Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Plivacki profili (nastavak)

Plivacka ekipa je bila zadovoljna okupljanjem kod Jakija i pala je odluka da se iskoristi prva prilika za ponavljanje. I nije trebalo dugo cekati, jer je Orijeva supruga pred dan, dva skupila djecu i otisla u posjet roditeljima u Ekvador. Tako smo nakon danasnjeg plivanja umjesto na travu uz bazen pohitali u cetvrt br. 7, gdje u ulici Kanarit, stanuje Ori!



I dok je on pripremao meso, tvrdeci da ga nece soliti prije stavljanja na gradele, jer da mu to oduzima od socnosti,



te uredno slagao najprije pljeskavice, pa kasnije piletinu i na kraju stejkove po gradelama unutar komina (pravo gradjevinsko remek djelo unutar kojeg se visina iznad vatre podesava okretanjem rucice na vanjskom zidu),



mene je dopalo pripremiti i zaciniti salatu (rajcice, krastavci, zelena salata, ricet, crveni luk, pinije, limun, maslinovo ulje, sol).



Prvu turu nisam stigao snimiti, jer bih ostao bez mljevenog mesa koje je bilo vise nego ukusno, pa sam snimio macku Kukuricu, ciju sam sudbinu izbjegao, jer ona nije dobila nista.



Druga tura je otisla nesto normalnijom brzinom, pa je bilo vremena i za snimanje, a sve ostalo je povjest, iliti prejedavanje,



nakon kojega netko treba i oprati sudje,

...............

dok netko, po obicaju, drzi predavanje,



a neki su vec preumorni za bilo sta!



U stvari, svima treba malo odmora



pred uspon na verandu gornjeg kata



odakle se proteze pogled preko ceste broj 2 (Tel Aviv - Haifa, uz more) prema krajnjem juznom dijelu brda Karmel



u cijem podnozju i nas sin G. sada moze viditi novi most na cesti broj 4, kojim je za uvijek izbjegnut prelaz u istoj ravni preko zeljeznicke pruge!



Post je objavljen 31.07.2009. u 21:01 sati.