Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Borisovi svati !

U ova protekla dva dana svašta toga se lijepo desilo, no kako sam stavio u naslov neće biti obilježeno u poznatim prepričavanjima nakon što mine sve ovo ovdje ... ničim drugim doli ovogodišnjim gostovanjem Rizba tj. Borisa Dežulovića i Predraga Lucića u Motovunu. Imao sam i neku malu privilegiju da sa ova dva gurua mlade hrvatske osvještene inteligencije zasjednem i izmijenim koje slovo, koju rečenicu.
Vrlo jednostavni i onako kako i od tih umnih rza brzotrza i očekujem ... jetkog i oštrog humora.
Prvo sam s njima uživao na terasi hotela u javljanju za radio 101, a zatim se Viva ludež ludilo nastavilo od pola jedanaest te vrele noći srijedom u Motovunu.
Međ motovunskim gostima obrela se i osvajačica mog najdražeg vrha ma svijetu ... Veki aka Vedrana Simičević. Dakle ona je jedna od rijetkih cura koje su ove godine osvojile najviši vrh svijeta Mt Everest i najviši filmski vrh debel 277 metara koji se nalazi na negdje na bini kina Trg ođe u Motovunu. Da pojasnim njeno ime mnogima slabo znači, no to je do toga što u hrvatskom sportu dominiraju neki naši sportovi kojima smo vrlo marginalni po razini uspjeha u svijetu a još više po kontinuitetu, recimo kao što su nogomet ili još više rukomet. Razlog osim osvajanja još jednog jakog vrha je i bilo predstavljanje današenjeg filma Dejana Aćimovića "Go for it".

totojeto.

Post je objavljen 31.07.2009. u 23:12 sati.