Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Shit happens i friteza

Ne nije to naziv za neki novi film, otkačena naziva već su to najzanimljivije izjave, svaka pojedinačno ali i opet nekako uvezane, jučerašnjega dana.
Kako bih pojasnio te dvje izjave moram vam prvo predstaviti lik i djelo najveće face Motovunskog filmskog cirkusa. Nije on glumac. Nije on ni neki tamo režiser, ali je svakako jedna od onih faca koje se pamti. On je prevoditelj, a po čemu je on čuven ... po ničem drugom doli po svojim legendarnim prijevodima. No po mom nekom sudu trebalo mu je podosta vremena ili tek ovo recesijsko izdanje Motovuna pa da se i on konačno "oslobodi" i izvali nešto kak se spada smiješno ... što u će naravi kupit publiku.
Ono što publika koja ga nije do jučer poznala da je on u zbilji itekako vrlo sarkastičan i zabavan lik no nešto je trebalo da ga u potpunosti oslobodi te da on izvali svoju najveću provalu prije same prekjučerašnje projekcije na kinu Trgu. Dakle gospon prevoditelj je prevađajući Grlićevu ispriku publici za probleme sa strujom izvalio tj. bolje sažeo sve to u kratko, jednostavnom engleskom izrekom ... Shit happens. Naravno da je to izazvalo ovacije i odobravanje publike. Uglavnom odličan početak jednog dana iznenađenja.

Druga izjava tj. više je neka vrsta rekla kazale vezana za nestanak struje prekjučer u 21h koje je trajalo oko dva sata i tek se sve stabiliziralo i sredilo negdje oko 22:45h. Naime dan kasnije se pročula spika, koja je vjerojatno krenula možda i iz konzumiranog vina i piva da je za sve te probleme kriva ništa drugo doli jedna friteza koja je izbacila Motovun iz napona. Rekli bi toliko je ljudi u Motovunu inače da kad eto dođu "horde zla" iz Zabrega, Rijeke i od tko zna kud sve rikne.


Post je objavljen 31.07.2009. u 15:05 sati.