Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

LJETOVANJE U VATROGASNOM KAMPU FAŽANA

Vratili se „Bajići i Bajice“

Brzo i ugodno je prošlo 7 dana ljetovanja u vatrogasnom kampu Fažana, koje je naša muška mladež od 12 do 16 godina zaslužila prvim mjestom na gradskom natjecanju u Buševcu.

Valja napomenuti da su naša djeca u raznim vatrogasnim igrama, koje se igraju na vatrogasnim olimpijadama za mladež, u jakoj konkurenciji sudionika kampa osvojila večinu prvih mjesta, točnije:

1.mjesto u bacanju novčića - mladež ženska ( ispada da novac nije za njih)

1.mjesto u prenošenju vode sa loptom među koljenima

1.mjesto u igri vodena gusjenica

1.mjesto u vezanju čvorova ( Josip Roginić )

1.mjesto za najbolju frizuru (Silvijo Mašunić )

2.mjesto u spajanju cijevi

2.mjesto u rušenju čunjeva

3.mjesto odbojka na pijesku



Mladež DVD a Mraclin koja je sudjelovala u 6.smjeni 14. kampa vatrogasne mladeži u Fažani:

Barbara Blažinčić,Marija Hubak, Josipa i Marija Vukašinec od cura, dok su od muških sudjelovali : Božidar Galeković, Tomi Blažinčić, Silvijo Mašunić, Otto Babić, Josip Roginić, Josip Kasunić i Josip Vukašinec.

Voditeljski dvojac bili su Darko Vukašinec i Nikola Cvetnić .

I ovim putem želim zahvaliti Darku Vukašincu na iznimnom zalaganju za dobrobit djece, i kao ocu koji je sa nama poveo svoje troje djece, koji su opet bili najbrojniji u kampu. Hvala Čeć !!

Kad se uzme sve u obzir, naša djeca su se ponašala odgovorno i uzorno što se tiće odnosa prema obavezama i vrlo strastveno kad su u pitanju bile igre, koje su sastavni dio kampa. To se vidi i kroz rezultate koje su postigli u igrama i bez jedne opomene od strane vodečih ljudi kampa.

Na predavanja koja su bila na rasporedu potrošeno je minimum vremena, tako da su djeca imala puno slobodnog vremena koje su koristila za kupanje i sunčanje, a za vrijeme najjačeg sunca vrijeme su provodili uz odbojku na pijesku.

Hvala Bogu, ozbiljnijih ozljeda nije bilo osim par zanemarivih ogrebotina na kamen i nekoliko trnova u stopalima, koje su dečki zaradili u požrtvovnoj igri odbojke na pijesku.

U Subotu nam je u posjetu došao predsjednik VZGVG gospodin Željko Mrakovčić u pratnji gospodina Čede Krizmanića, člana upravnog odbora VZGVG, koji su nas počastili prigodnim poklonima iz jednog od gradskih supermarketa, dok su nas voditelje počastili svojim prisustvom te ugodno provedenim posljepodnevom. Hvala! Na veliku radost djece i nas voditelja, sa njima su došli još dvojica iznimno vrijednih članova našeg društva , a to su Pavo i Tomo Hubak, koji su ostali s nama do kraja i dodatno razveselili djecu i nas voditelje. Ne mogu a da ne priznam da nam je laknulo kad su rekli da ostaju, jer su to dvoje odgovornih dečki, na koje smo se mogli osloniti u svemu šta je bilo potrebno.
Hvala dečki !

Prve susjede našeg bungalova su bile cure iz DVD a Ščitarjevo. To su bile lijepe i pristupačne cure koje su odmah pokupile simpatije naše djece toliko snažno, da je na rastanku pala i pokoja suza. Šmrc šmrc

Na kraju ovog kratkog osvrtanja želio bi zahvaliti našoj ženskoj i muškoj mladeži te njihovim roditeljima, koji su nam povjerili svoju djecu da ih odvedemo na zasluženo ljetovanje u 6.smjeni 14.kampa vatrogasne mladeži u Fažani . Ostanite dobri i idemo i slijedeće godine !

Predsjednik

Nikola Cvetnić

Album s slikama iz Vatrogasnog kampa Fažana je OVDJE

Post je objavljen 30.07.2009. u 12:52 sati.