Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

Knjige i škola

Županija preporučuje korištenje starih udžbenika i organizira njihovu razmjenu

28. 07. 2009. by dpreradus

knjige udzbeniciUslijed novih okolnosti zbog promjene načina nabavke udžbenika, koji po Odluci Sabora RH sada idu na teret roditelja, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Sisačko-moslavačke županije predlaže svim učenicima i roditeljima da koriste stare udžbenike u sljedećoj 2009./2010. školskoj godini.- Korištenjem poznanstava među učenicima i roditeljima predlažemo razmjenu ili poklanjanje udžbenika mlađoj generaciji. Na taj način ostat će manji dio troškova roditeljima za nabavku radnih bilježnica. Ukoliko ne uspiju pokloniti ili razmijeniti udžbenike, upućujemo učenike i roditelje da ih predaju u matičnu školu, u razdoblju od 24. do 31. kolovoza 2009. godine. S ovim postupkom upoznati su ravnatelji svih škola.- poručuju iz Odjela.

Udžbenike vraćene u školu moći će pogledati i razmijeniti ili uzeti oni učenici koji ih ne uspiju nabaviti na neki drugi način. Škole će u razdoblju od 31. kolovoza do 4. rujna omogućiti pregled i podjelu prikupljenih udžbenika.

Zainteresirani se za eventualne dodatne informacije mogu obratiti službenicima županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport, na broj telefona: 550-190.


Post je objavljen 30.07.2009. u 07:07 sati.