Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ashleytisdale25

Marketing

Ashley Tisdale – radoholičarka koja ne voli izlaske

U posljednje vrijeme se čini da je sve u znaku Ashley Tisdale, glumice i pjevačice najpoznatije po ulozi razmažene Sharpay Evans u popularnom tinejdžerskom filmskom serijalu 'High School Musical'
Nedavno se sasvim zasluženo okitila filmskom nagradom MTV-ja kao najbolja nova glumica, a sredinom lipnja izlazi joj drugi album Guilty Pleasure. Njezino vrijeme tek dolazi!
24-godišnja pjevačica i glumica rođena je 2. srpnja 1985. godine, a još je kao djevojčica snimala reklame i bavila se manekenstvom. S osam godina nastupala je na Broadwayu u mjuziklu 'Les Misérables', a kao 12-godišnjakinja je pjevala pred predsjednikom Billom Clintonom u Bijeloj kući.
Osim toga, pojavila se u TV serijama 'George Lopez', 'Smart Guy', '7th Heaven', 'Strong Medicine', 'Boston Public' i 'Bette', a imala je i manju ulogu u kultnom filmu 'Donnie Darko'.
No zvjezdana karijera Ashley Michelle Tisdale započela je zahvaljujući ulozi u teen hitu High School Musical, u kojem je izvrsno utjelovila plavokosu Sharpay koja zagorčava život slatkom paru Troyu i Gabrielli (Zac Efron i Vanessa Hudgens).
Za razliku od mnogih njezinih vršnjakinja iz svijeta showbizza, Ashley se rijetko pojavljuje na mondenim mjestima, a za sebe kaže da je najsretnija kad radi jer je velika radoholičarka.
'Ne pijem, ne pušim i ne volim izlaske po klubovima. Nikad nisam bila tip za takav oblik zabave. Ja sam zapravo dosadna. Svi glumci iz 'HSM-a' su jako dragi i super se zabavljamo na setu. Sviđa mi se to što mogu izraziti svoju kreativnu stranu na poslu i zatim otići doma. Obožavam glumiti Sharpay Evans jer je ona moja potpuna suprotnost', kaže Ash koju gluma oduševljava jer na trenutak može biti netko drugi.
Ashley je prije dvije godine debitirala na glazbenoj sceni s albumom Headstrong, koji se u prvom tjednu prodao u preko 64 tisuće primjeraka. Manje je poznato da su se prošle godine pojavile i lutkice napravljene prema njezinu liku i odjevene u istu odjeću kakvu Ash nosi u svojim spotovima.
Ashley je, između ostalog, javno priznala da je imala operaciju nosa kojoj se podvrgnula u prvom redu zbog problema s disanjem (a naravno, usput su joj nos plastični kirurzi i malo izravnali).
Njezina PR služba objasnila je da je Ashley godinama patila zbog otežanog disanja uzrokovanog devijacijom septuma te da joj je u prvom redu cilj bio riješiti taj zdravstveni problem.
'Nisam željela lagati svoje fanove i muljati. Imala sam operaciju nosa, ali najviše zbog zdravlja', objasnila je Ashley.
jučer je izdan njen album Guilty pleasure.. Najavni singl zove se 'It's Alright, It's OK', a njezini glazbeni uzori su Mariah Carey, Elton John, Christina Aguilera, Britney Spears i pop izvođači koji su obilježili osamdesete.
'Jako sam uzbuđena zato što smo naporno radili na albumu i jedva čekam da ga čujete', poručuje Ashley svojim fanovima, dodajući da će novi album zvučati rokerskije.
Ash je otkrila i da joj se jako sviđa glazba koju rade Pink i Katy Perry, ali i Pat Benatar.
Vrijednu Ashley uskoro ćemo vidjeti u filmu Aliens in the Attic, čija je američka premijera zakazana za srpanj. Svestrana teen zvijezda okušat će se i kao producentica jednog TV realityja, a potpisala je i petogodišnji ugovor kao zaštitno lice talijanske linije odjeće Puerco Espin.
Mlada se glumica 2008. našla na 17. mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih mladih zvijezda do 30 godina, a Maxim ju je iste godine uvrstio na 10. mjesto ljestvice Hot 100. Sve u svemu, mnogi se slažu da ćemo za Ashley Tisdale itekako čuti u budućnosti.

Image and video hosting by TinyPic


a sto nasa Ashley kaze za prekide??

brojni fanovi misle da mogu imati svakog frajera kojeg pozelim.ali,nije bas tako!i ja ponekad dobijem kosaricu,ali poslije toga uvijek pomislim:"nema veze,znaci da nije bilo sudeno!"ne razbijam mnogo glavu time i ne mislim da sam gubitnica! ako ti koji ti se svida ne uzvraca tvoje emocije,bolje odustani.u situacijama kada sam bila nogirana,nalazila sam se s prijateljicama i cavrljala s njima,a pritom bismo smlatile ogromne kolicine sladoleda.to mi je uvijek godilo i odmah bih se bolje osjecala!!!E pa svaka cast Ashley.. ;)


i još malo slika paparazza::

Ashley se pokusavala sakriti od paparazza dok je izlazila iz frizerskog salona Byron g Tracery na Bevarly Hills-u.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Nakon frizerskog salona Ash je otisla u posjet prijatelju.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

pozz do sljedećeg posta =)

Post je objavljen 28.07.2009. u 22:40 sati.