Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

LEKENIK POTVRDIO SVOJU KVALITETU NA OLIMPIJADI

LEKENIK

Povodom održavanja Vatrogasne olimpijade DVD Lekenik je prošlog tjedna poslao jednu svoju ekipu u sklopu reprezentacije Republike Hrvatske.

Vatrogasna olimpijada, pod pokroviteljstvom i organizacijom CTIF-e održavala se od 19. do 26. srpnja u Ostravi, u Republici Češkoj. Na olimpijadi je sudjelovalo 24 zemalja svijeta, a Hrvatska je nastupila sa sveukupno 12 ekipa.

Muška A-ekipa DVD-a Lekenik osvojila je 19 mjesto i time upala u zlatnu kategoriju, a time je Republici Hrvatskoj donjela zlato.
Od hrvatskih ekipa Paukovac je bio najbolji osvojivši 6. Mjesto u kategoriji članova A.

Najbolje ekipe u mladeži u ženskoj ekipi su osvojile članice A-ekipe iz Brekog Jalševca osvojivši drugo mjesto.Treće mjesto pripalo je Kaštel Sućurcu.

Zapovjednik DVD-a Lekenik, Miljenko Brnjilović, po povratku je izjavio kako možemo biti izuzetno zadovoljni i ponosni ostvarenim rezultatom, na ovom međunarodnom natjecanju.Ekipa DVDa Lekenik sudjelovala je i na Vatrogasnoj olimpijadi 2005. g. u Varaždinu gdje su osvojili 7. mjesto u zlatnoj skupini. Na prvom kupu HVZ su osvojili 1. mjesto, na drugom 3. mjesto te na trećem 2. mjesto što potvrđuje njihovu kvalitetu.

Za ekipu Lekenika na Olimpijadi nastupili su: Radovan Crnomarković, Denis Gorenc, Mario Horvat, Igor Idžan, Denis Ivančić, Ivan Jančetić, Mario Rebić, Ivan Sever, Goran Žitvaj, Ivan Žitvaj. Trener olimpijske ekipe DVD Lekenik je Radovan Crnomarković .


Post je objavljen 28.07.2009. u 10:00 sati.