Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Gola tijela i ljetna brzina (2dio)

Spustila sam svoj kupaći jednim pokretom i nasjela odmah na taj uzdignuti mišić, koji je uklizao u moju macu sa neobičnom lakoćom jer je maca bila toliko namočena sa skliskim sokovima da je pojela taj divni mladi mišić. Samo nekoliko pokreta namještanja na njega i odmah sam osjetila
kako me našpricava. Tad sam mu rekla:

- Plavi brz si, ali nemoj misliti da ću se zadovoljiti sa tim, ne smiiješ ga spustiti.

Odmah sam nastavila s jahanjem na njemu. Po mom očekivanju mladi dobro izvježbani dečki ne opuštaju se tako lako, samo ih treba odmah navesti da produže sexualni odnos. Jahala sam na tom mladom
zbunjenom plavokosom dečku oslanjajući se na njegove grudi i ramena. On nije imao hrabrosti da se pomakne ni napravi nijedan neplanirani pokret.

Osjetila sam da mi ta situacija moje nadmoći toliko godi da me obuzela jos veća strast i zamah, tako da sam divljački jahala, a moje grudi su se tresle od zamaha. Orgazam je bio dug, skoro nekakva extaza me uhvatila i ne znam ni sama koliko je trajala. Opet sam osjetila ono karakteristično špricanje u dubini moje vagine, ali ni tada nisam prestala sa jahanjem, a ni
čudno stanje extaze nije popuštalo.

Cijelo tijelo mi je bilo zaliveno sa znojem, kapljice su špricale na sve strane. Tek naknadno sam shvatila da sad jašem samo na tijelu mladog plavog muškarca, a njegov ud je već ko zna od kad bio mekan i ispao je iz moje mace. Polako sam se umirila i digla na noge. Obukla sam kupaći, i rekla plavokosom:

- Vidiš da sam riješila tvoj problem. I jednostavno otišla...

Vraćajući se prema kupalištu osjetila sam kako mi se sokovi slivaju iz mace u kupaći kostim, a malo poslije su se počeli cijediti i niz noge. Morala sam nešto poduzeti, a onako još znojna, vruća, crvena i zadihana otišla sam put mora. Prolazeći između kupača mislila sam kako me svi gledaju i kako se tamna vlažna mrlja vidi sa svih strana. U početku me to brinulo, kasnije sam skoro uživala u pogledima svih njih koji su ležali na ručnicima i promatrali svaku koku kako prolazi.

Neka znaju kako mi je bilo fino kad sam ovoliko mokra, nema veze nije me uopće bilo sram, dapače počela sam se ponositi sa tom vlagom koja je izbijala iz moje unutrašnjosti.

Kroz masu kupača otišla sam do mora i polako zakoračila u plićak, išla sam sve dalje prema dubljem moru kako bi isprala sve te ljubavne sokove koji su se nakupili na mom tijelu. Kad mi je more došlo do struka osjetila sam olakšanje od svega, olakšanje od vrućine, vlage, skliskih sokova, sperme, sve sam odjednom isprala sa sebe. Kad mi je more prekrilo grudi sva ona vrućina i crvenilo lica, osjetila sam da je sve nestalo.

Tada sam zaplivala i osjetila još jedno olakšanje slobode kretanja u moru, to bestežinsko stanje me oduvijek oduševljavalo, plivala sam dalje, tamo gdje više nema kupača i tad zaronila, ronila sam kao riba i uživala u cjelokupnoj svježni mora koje me u potpunosti okružilo. Medij skoro bez zvukova, ugodno, svježe, sunce se ljeska u svojoj blagosti po morskom dnu, jos jedan užitak cijelom tijelu i duši.

Izronila sam nazad i polako doplivala do obale. Vreva kupača je sad već bila glasna, ponovo se vraćam stvarnost. Izašla sam na obalu kao nova. Dok sam šetala među kupačima osjećala sam se kao pobjednica jer sam uspjela zadovoljiti svoju požudu i ugoditi svojem tijelu, a pogotovo umu sa divnim užicima.

Došetala sam do Piera, on je još uvijek u istom položaju žmirkao i drijemao na ležaljci.
Upitao me:

- Gdje si tako dugo?

- Išla sam se okupati, plaža i more mi daju posebne užitke koji su mi potrebni za sklad mojeg tijela i duše.

Sagnula sam se i poljubila Piera.

- Divan si ti muž.

Umorna i zadovoljena sam se uvalila u ležaljku te mirno zadrijemala.


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 28.07.2009. u 00:13 sati.