Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

...

PREPORUKA

Ponedijak navečer, e. Pomorska večer iz studija radio Splita. More bit da san ja neuravnotežena, ali ja ponedijkom navečer zbog te emisije ne izlazin vanka. prvo počnu sa lipon pismon o moru, a onda se voditelj, Jadran, javi sa onin svojin morskin glason. A ja ...sritna i puna mi duša.
Zamislite, prva Pomorska večer je emitirana prije 47 godina!
Večeras su pustili ovu pismu:

ništa, nema je na youtubu
rofl

Eto na, tako mi i triba kad slušan radijo, čula san i vijesti. Ne volin ih slušat, jer jedino novo šta se na Vijestima more čut je eventualno tenperatura zraka, sve drugo uvik isto.
Ovi put san se ipak malo razeveselila, jerbo je naša Jadra za vijesti izjavila da se ponekad čuje sa Ivon, i da nan je dotur daklem živo i zdravo. Fala bogu. Samo se nadan da će pazit na sebe i da neće izgorit na onoj jahti na kojoj se ljuljuška. Neke zlobne novinare je zanimalo da čija mu je to jahta, pa su pitali Jadru, ali ona je rekla da ne zna, zna se.

I još je rekla da samo o Ivi ovisi oće li i dalje primat premijersku plaću, na koju ionako po zakonu ima pravo. To mi je bilo puno drago čut, jer san se sitila da oni moji meni u Željezari već 3 miseca ne daju plaću, a to je biće zato šta ih nisan informirala da po zakonu na nju iman pravo. Možda ih uspijen nagovorit da mi isplatu plaće bar za one misece šta san radila.
Oma sutra ću poć tamo da ih izvijestin da ja iman zakonsko pravo na moju plaću, iako više ne radin, ka ni Ivo. Usput ću obavijestit i onih mojih petstotinjak kolega, narafski.

Viš ti kako čovik more stradat zbog neinformiranosti!




Post je objavljen 27.07.2009. u 17:09 sati.