Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/forgottenfairyland

Marketing

I will be the death of you.

(and you will be the death of me.)
Tako savršena povezanost. Uvijek pravi trenutak, prave riječi. Ne želim ne želim ne želim da prestane.
Tako je dobro da me ponekad strah. Uvijek sam se bojala svega što je bilo predobro. A ovo je baš tako...Šuti i uživaj! Prepustila sam se, odbacila sve kočnice i vjerujem. Povjerujem u sve. Mislim da ću umrijeti ako bude drugačije. Sada znam da sam predaleko otišla. Nije da nisam htjela. Jesam. Bila sam svjesna. Ali sada se bojim još više. Sada sam se vezala još više. Nema povratka.
Mračno je. I na nebu ima tisuću zvijezda. Prohladno je. Tiho. Nema nikoga. Tu smo, daleko od cijelog svijeta. Daleko od užurbanosti i drugih ljudi. Mislim da ću zauvijek sačuvati taj trenutak.
you take the breath right out of me
Koliko sam zapravo vremena potrošila na trivijalne gluposti? Previše. Jebeno previše. Nemam više namjeru ponoviti istu grešku. Na 100 loših osoba dođe jedna savršena....A meni se stvarno ne da opet ispočetka.
Čekala sam predugo i dala sve od sebe i sad imam ono što sam htjela. I idem i dalje i forsirat ću.Mislim da će ovo biti jedini put da neću sve poslati kvragu i jednostavno pustiti...

Is it over yet? Let me in.

So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.


Ne ide mi dobro pokazivanje osjećaja. Ni uživo, ni napismeno. Jednostavno nisam navikla i nikako mi ne ide, a u nekoj mjeri me i živcira i mislim da je prepotentno, ali ipak osjećam potrebu da napravim baš to, jer se čini kao PRAVA jebena stvar i ne znam, pokušam, ali nije onako kako sam zamislila. I postane samo još veća komplikacija nego što je prije bila i shvatim da to nije to i odustanem. Nema smisla.
Navikla sam čuvati takve stvari za sebe. Nije to ništa što bih željela podijeliti s drugima. Ali kad je On u pitanju...Svi moji običaji i navike padaju u vodu. Spremna sam na kompromise, spremna sam na promjene, i ok je jer uživam u tome.

You take the breath right out of me.
You left a hole where my heart should be.
You got to fight just to make it through,
'cause I will be the death of you.


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 27.07.2009. u 14:00 sati.