Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Vjera u Boga i u svoje desnice

Photobucket

Nakon ponovne kritike glasnogovornika HSP-a za Njemacku Ivana Loze zelim samo jos jednom odgovoriti i tako zavrsiti pricu Ivan Lozo. Tog starijeg covjeka osobno uopce ne poznajem nego mi je se on 03. 11. 2007 javio preko e-maila gdje mi je napisao kako on meni zeli pomoci i savjetovati iako ga nitko nije pitao, tih dana je trebao izaci intervju samnom u Vecernjem listu za vrijeme izbora gdje sam bio ja nositelj liste 11 HP-HPP-a, tada mi je Lozo pisao kako je HSP jedina desna stranka koja ima perspektivu. Ivan Lozo je me htjeo prevariti i manpipulirati tako da se u intervju osramotim ali posto sam tu UDB-asku namjeru skuzio nisam slusao njegove cudne savjete.

Nazalost njegovu e-mail adresu nisam izbrisao iz svog e-mail adresara u kojem je preko 200 osoba iz raznih hrvatskih stranki, udruga i pokreta, i kojim redovno saljem desnicarske novosti i literaturu.

Nazalost je se pokazalo da je bila velika greska slati tom covjeku vijesti koje medije i vlade diljem Europe kriju od naroda.

Ivan Lozo je lazljivac koji laze da je moje pismo objavljeno u nacistickim novinama , nego je moje pismo objavljeno u desno-konzerativnim njemackim novinama “Deutsche Stimme” gdje njemacke domoljube pozivam da odaju vise postovanja prema krscanstvu koje je dio europske kulture i civilizacije, takodjer sam ih u pismo zamolio da skinu protu-krscanske knjige sa svoje internet stranice i da bi bilo lijepo da njemacki domoljubi ponovo pocnu prakticiriati krscanku vjeru kao sto so to stoljecima radili njihovi djedovi.

Takodjer Lozo laze da postivam pokrete poput “Americke nove desnice” sa kojoj se jos nikada nisam nit bavio. Takodjer i laze da zelim od pravastva stvoriti nesto kao “Francusku novu desnicu” sto nije istina, jer “NOUVELLE DROITE” velica poganske korijene Europe sto je protiv moga uvjerenja da su Bog, obitelj i domovina glavne vrijednote.

Sramota je da u danasnjem HSP-u ima osboba koje drugim pravasima preko novina zabijaju noz u ledja sto dokazuje nivou jednog Ivana Loze koji koristi slicne prljave metode kao jedan Ante Djapic.

G. Lozo me kritizira sto sam podpisao peticiju za hrabrog Biskupa Richarda Williamsona koji je se usudio iznjeti svoje misljenje u navodno demokratskoj Europi i zato je osjetio svu neprijateljsku silu slobodno-zidarskih vladara svijeta koji so mu unistili zivot i egzistenciju. Vjeruje li G. Lozo da je u Jasenovcu stradalo milijun Srba? Pozivam sve pravedne ljude da podpisu peticiju za koju smo postavili poveznicu na nasoj internet stranici hpstuttgart.blog.hr tako da bi junak Biskup Richard Williamson osjetio malo pravde i solidarnosti, medju ljudima koji so podpisali je i Ante Rokov Jadrijevic.dipl. ing a zasad je se skupilo 2743 podpisa a potrebno nam je 10000 da bi Biskupu Williamsonu pomogli u borbi protiv internih i vanjskih neprijatelja katolicke crkve..

Kao mladi desnicar i borac za istinu i pravdu osjecam nuznost podrzavati i suradjivati sa ljudima koji zele stvoriti ponovo Europu svih svojih nacija i regija. Ja koji sam od pete godine rastao u Njemackoj osjetim da multikulturalno drustvo nema buducnosti i perspektive i to nas vodi samo u buduce rasne sukobe, anarhiju, mozda cak i u ratove kao sto smo nedavno vidjeli ratna stanja u Parizu, Malmö ili Ateni.

Ja trazim razgovor sa svim istomisljenicima koji su za novu Europu nacija, pa imam kontakt sa raznim rodoljubima diljem Europe, tako i sa njemackim na sto sam ponosan. Pozivam sve desno orijentirane Hrvate u Njemackoj da daju podrsku desnicarskim njemackim strankama kao sto to rade Hrvati u Austriji i podrzavaju FPÖ. Jer ako padne i bude okupirana ne-europskim emigrantima Njemacka onda ce vjerovatno pasti i ostala Europa. Nezaboravimo protiv koga smo se nekada borili pred Becom i tko je nasu zemlju okupirao 500 godina, taj isti narod je danas dosao do Berlina u kojem su medju mladjim od 18 godina vec 50% Turci.

Dok ima liberalaca i usmjerenih neodlucnih politicara u Hrvatskoj je samo pitanje vremena kada ce i Hrvati i Hrvatska biti dio te bolesne Europe koja mrzi svoje nacije i svoj krscanski korijen. Radi mojih stajalista me osobe poput Ivana Loze prozivaju simpatizerom rasizma i fasizma sto je laz ali neka narod ne zaboravi da je se u cijeloj povijest uvijek samo mali broj ljudi borio za istinu i pravdu dok ih je vecina proklinjala.

Pozdravljam g. Lozu sa jednom recenicom Ante Starcevica koja glasi,

“Narod hervatski sacuvao si je u svih nevoljah jos jedno neprocjenivo dobro,
a to je: vjera u Boga i u svoje desnice…”
Dr Ante Starcevic

Predsjednik A-HSP Stuttgart

Vecernji list za Njemacku 27. 07. 2009.





Post je objavljen 27.07.2009. u 13:25 sati.