Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

UPUSTVA O SPONZORUŠAMA

Pošto je sezona ljetovanja i svi pičite prema moru evo nekoliko uputstva kako prepoznati SPONZORUŠE - najopasniju zaraznu bolest u našim krajevima.
1. UPUTSTVO
SPONZORUŠE su najvećim dijelom puno više od vas - to je zbog dvometarskih štikli koje koštaju koliko i dva Yuga 45 i bicikl Mountain Bike sa 18 brzina. Moraju biti tako visoke da bi u moru muškaraca na rivi primjetili vas - papka koji ima para i malo mozga...

2. UPUTSTVO
SPONZORUŠE su uvijek našminkane - čak i kad se nalaze na plaži one nose tone šminke i ne ulaze u vodu. Naravno to nije obična šminka, to je Max Factor koji ni Bog ne može skinut sa nje koliko ju maže dnevno po licu. Uvijek ima nakit na sebi kako bi se isticala među pripadnicama svojeg spola..

3. UPUTSTVO
SPONZORUŠE su uvijek nasmijane - smiju se na svaku vašu šalu pa čak i onda kad kažete da ste oženjeni i imate troje djece. Ne prihvačaju NE ni u kojem slučaju osim kad saznaju da nemate para i da vozite Renault 4 iz 1975 godine.
Njihov je smijeh sličan zvuku kamenih kocki koje padaju niz stepenice, i naravno najglasnije su...

4. UPUTSTVO
SPONZORUŠE obožavaju fotkanje i snimanje, kao i gledanje svog profila u svakom izlogu kraj kojeg prođete. Vole biti u centru pozornosti čak ako su oko vas samo dvoje ljudi ( i to talijanski mornari izbjegli iz Slovenske luke ). Svaka od njih misli da super priča engleski i da vrlo dobro kuže talijanski i francuski..

Ako ste slučajno prepoznali ženu pored vas kao SPONZORUŠU, bojim se da je kasno da se pokušate iskoljebati iz njene mreže. Ja to riješavam vrlo lako. Napravim par scena i ona me napusti ( nije da sam imao SPONZORUŠU uz sebe, ali ja sam pisac pa si mogu bez problema zamisliti jednu ).

SAVJET
Želite li se riješiti SPONZORUŠE ne treba vam doktor! Samo uplatite 10 000 kn na ovaj broj tekućeg.... ma ne . šalim se. Dovoljno vam je odvesti SPONZORUŠU u najskuplji restoran u gradu gdje je sve dupko puno i počastiti je najboljom ( i najskupljom ) večerom, i na kraju reći da ste zaboravili novčanik. Ako treba recite da ćete prati suđe ( vi i vaša odabranica ) i to što glasnije možete. Bilo bi dobro da i zaplačete ko šonjo, i moljakate konobara da ne zove policiju jer je tobože ONA htjela od njega da to učini... Dalje sve ovisi o vama, ali kako god bilo nje više neće biti..

Eto, nadam se da su vam ova UPUSTVA O SPONZORUŠAMA pomoglo ili da će vam pomoći!

P.S.
SPONZORUŠE nemojte me pokušavati naći jer je moja draga opaka i sve će vas prebit!

Post je objavljen 26.07.2009. u 19:24 sati.