Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

HVALA TI KACE!

Da te nije bilo Kace ne bih se sad češao ko luđak po cijeli dan ( nije ono što mislite )!
Još od jučer traje moja agonija češanja jer mi se koža ljušti ko u jebene zmije! Hvala Kace!
Penny ( znana kao Kaca ), je otišla doma lijepo potamnjena, sretna i zadovoljena ( što se kupala u moru - na to ciljam )! Meni je za uspomenu na nju ostavila na tone kože koja otpada po apartmanu pa moram svako malo čistit iza sebe - Hvala Ti Kace! Ostavila je i prazan frižider ( jest da ga je ona i bila napunila ), pa ga moram ja sad punit! I ostavila mi je svrbež - ne ona osobno, ali da nisam bio s njom na plaži ne bih izgledao kao roštilj kobasica. Hvala Ti Kace! Izgledam ko zombi jer mi se lice ljušti ( najviše na nosu i čelu ), pa me svi gledaju, i zato se skrivam u apartmanu! Hvala ti Kace i za to!!
Prošla su dva dana a Kace nema i meni ona fali! Dok je nije bilo navikao sam biti sam i nije bilo loše! A kad je došla uvidio sam da mi je s njom zabavnije i sad je nema! Hvala TI Kace!!!!!
Pošto se znamo cijelo stoljeće ( figurativno rečeno - nije " toliko " stara), mislio sam da ćemo imati dernek, a ono mi se još bolje upoznali ( mislim - kao frendovi )! Hvala Ti Kace!
Budući da jedna tako zgodna osoba poput Kace smatra da sam ja njen najbolji frend, ja ne znam što bih rekao! Sve patnje koje sam proživljavao na odmoru u Makarskoj ( i koje još preživljavam ), vrijedile su zbog toga!
Zato ću samo reći Hvala Ti Kace!!!

Post je objavljen 25.07.2009. u 17:47 sati.