Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Sinoć kasno, Seviila - Juventus 1 : 2, Chelsea - Milan 2 : 1

Sinoć, te noćas su odigrane vrlo zanimljive prijateljske, pripremne utakmice.

U Brusselu, uvertira Anderlechta i Genoe pred izazove u Champions League te Europa League.
Anderlecht - Genoa 1 : 1 ( Juhacz u 12. min za vodstvo domaćih, a Houssine Kharja u 23. min za poravnanje rezultata nakon udarca Boška Jankovića i odbitka golmana na nogu Marokanca. Genoa počela utakmicu u slijedećem sastavu: Rubinho; Biava, Bocchetti, Moretti, Mesto; Kharja, Juric, Criscito; Sculli, Crespo, Jankovic. )

U Seviili, Sevilla - Juventus 1 : 2. ( strijelci za Juve Amari u 26. min, dupliranje vodstva slijedi preko Iaquinte u 65. min, da bi pred kraj utakmice Sevilla ublažila poraz golom Squilaccija. Za Juventus u napadu utakmicu počeli Del Piero-Amauri. Diego kao ni Felipe Melo nisu nastupili u ovom meču. )

U Baltimoru, Chelsea - Milan 2 : 1. ( Po prvi puta Carlo Ancelotti protiv svojih dojučerašnjih učenika. Golove za "bluese" postigli Drogba i Žirkov, dok je Milanu momentalno izjednačenje donio Seedorf. )

Torino - Calisio 5 : 0 ( Džemaili, Zanetti, Malonga, Amoruso, Rosina ).

Par vijesti iz Calciomercata : Nicolas Federico Spolli, defanzivni argentinski igrač, je potpisao za Cataniju. Spolli, koji je 83-godište je protekle sezone igrao za Newell's Old Boys.

Andrea Dossena, lijevi defanzivni igrač Liverpoola vrlo blizu prelaska u Napoli.

David Trezeguet bi mogao narednih dana postati novim igračem Milana. Već je preko svoga menadžera dao potvrdan odgovor da bi vrlo rado prešao u Milan.

Goran Pandev neće biti pozvan da konkurira i da igra u Superkup utakmici Lazio - Inter, koja će se igrati 8.8 u Pekingu. Razlog je vjerojatno loši odnosi sa Lotitom, te njegova želja da ode iz Lazia ovog ljeta.

Genoa vrlo blizu kupovine centralnog veznog igrača. Alberto Zapater, 24-godišnji igrač Rela Zaragoze je pred potpisom za klub Enrica Preziosija.

Post je objavljen 25.07.2009. u 11:04 sati.