Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

JEL TO UGODNA VIJEST NA VIDIKU ???????????????????????????????

OSTRAVA
Piše: Damir Marenić

Neslužbeno doznajemo da su djevojke DVD Jalševca Breškog osvojile odlično drugo mjesto u kategoriji vatrogasne mladeži (Ž). Olimpijskim pobjednicama postale su članice PGD Zbilje iz susjedne Slovenije

Video by Iskreni

Više nema mjesta za opuštanje. Još malo i doznat ćemo koliko se trud isplatio našim ekipama. Danas je na stadionu Vitkovice održano natjecanje vatrogasne mladeži. Naši predstavnici DVD Jalševec Breški u kategoriji mladež (Ž ) izvela je svoju vježbu za 45.40 sekundi te istrčala štafetu za 73.20 sekundi u kategoriji mladež (M) naš predstavnik DVD Gardinovec izveo je vježbu za 52.00 sekundi a štafetu su istrčali za 65.18 sekundi.

Kako javljaju naši dopisnici iz Ostrave, Stjepan Pavanić voditelj reprezentacije mladeži izrazio je zadovoljstvo nastupom obje ekipe na olimpijadi. Te istakao - „Obje su ekipe štafetu i vježbu odradile bez greške. Nakon nastupa ekipe su bile dobre volje, posebno ekipa Breškog Jalševca. Sada ostaje samo čekanje da vidimo za koje će mjesto biti dovoljna ova vremena“.

Kako možemo pročitati na stranici OSTRAVA 2009 gdje piše ovako: Po neslužbenim rezultatima ekipa mladeži(cure) iz Jalševca Breškog osvojila je drugo mjesto u svojoj kategoriji. Pobjednice su članice PGD Zbilje iz susjedne Slovenije.


Post je objavljen 23.07.2009. u 16:56 sati.