Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animesoul

Marketing

Prica o snazi, prijateljstvu i roletama :)

Danas sam pokusala raditi nesto nepojmljivo!
... uciti *insrert predmet ovjde*...
izvadila sam svoju biljeznicu
i uocila jednu zanimljivu priču
koju sam napisala recenicama!
Sigurno vas sve jako zanima kako je to izgledalo.
Sad cu vam ispricati tu pricu, nastalu zabiljeskama na satu ... *insert predmet again* :)Jednom davno na svijetu je bila Zemlja. Al to je bilo davno pa necemo o tome.

Jednom davno bio je Mjesec. I imao je kucnog ljubimca. I taj kucni ljubimac imao je buhe. Al davno je to bilo pa necemo o tome.

Jednom davno bio je Jupiter. Onda je taj Jupiter posao u ducan. Kupio je mlijeko. Tom mlijeku je bio istekao rok. Jupiter je to saznao dan kasnije kad je umro od bolova u trbuhu. Al i to je bilo davno. A i kakve veze to ima s vampirima?

Jednom davno sam postojala ja. To je bilo tako davno da se jedva sijecam. A sad, eto, nemam vise pet i pol cipela. Ja je bio nesto. Nekakvo nesto. Sa pola mozga i tri tijela, putovalo je nekuda. Nikad necemo znati kuda jer ni on nije imao pojma. Imao je 3 buhe i 4 komarca. To se zvalo simbioza. Ili nekako slicno. Uglavnom, nije imao vremena. Imao je nevremena. Koliko puta dnevno bi trepnuo, toliko puta nije imao nogu. Ja je imao dvije rolete i cetiri sata. Ali satove nije koristio. Koliko puta na dan ima sati govorile su mu rolete.Sto nije prekrasna prica? T_T!!!
Gotovo mi dode da napravim slikovnicu po njoj :DDD
Mislim da bi naslovnica izgledala nekako ovako :)Ako itko oce smislit ime za ovo dodat cu na naslovnicu XD smisljanje imena je horor :DPost je objavljen 23.07.2009. u 15:24 sati.