Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mikr

Marketing

neću te deliti sa tobom

Sad gledajte ovaj pokušaj priče o emocijama rofl, mada sam siguran da to psiholozi ne bi tako nazvali i da ima neke veze sa nečim zatucanim i životinjskim u nama.
Cura s kojom se "poznajem" preko neta stavila status na datom sajtu da je u vezi sa nekim papanom burninmad i okačila slike sa istim tim. Jel Vam poznat osećaj kad mad jer niste uspeli da je dohvatite pre tog nekog idiota??? E tako sam se ja osetio pre dva dana kad sam video to. Zgodna, simpa, baš sam je hteo... a sad mi se što bi Djole rekao "pravo da Vam kažem, malo i gadi". Ovo verovatno ima veze sa egom sretan, Balkanom i ko zna čim još.
Druga situacija... Dotična se javi i uvuče u krevet posle godinu dana i opet mi pada na um kako bi da je imam samo za sebe. Niti je ona za to, niti sam ja za to, ali luda glava negde iskopa želju da je ne deli s bilo kim. Kako to objasniti? Pri pomisli da je možda prethodnih dana bila negde i tucala se sa nekim trećim... odlepim. Dovoljno je što sam ja drugi... Koji će mi još jedan vrag? burninmad

Post je objavljen 22.07.2009. u 22:58 sati.