Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

TREĆI DAN VATROGASNE OLIMPIJADE

OSTRAVA
Piše: Damir Marenić

Treči dan vatrogasne Olimpijade bio je posvećen završnim treninzima te predstavljanje nacija. Završni trening održan je na glavnom stadionu , a osim vježbe uvježbavan je ulazak i izlazak sa terena, ponašanje natjecatelja za vrijeme vježbe. Kako kažu u taboru naše reprezentacije sve ekipe su zadovoljne dosadašnjim treninzima i sve više uvjerene u ostvarenje dobrog rezultata.

Video by ISKRENI

Mladež je bila oslobođena jučerašnjeg treninga ali zato će to odraditi danas. Također ono što je bitno istači a to je da je u 19 sati svečano otvaranje XIV.Međunarodnog vatrogasnog natjecanja i XVII. Međunarodnog natjecanja vatrogasne mladeži.

S toga je u jutarnjima satima održan sastanak sa zapovjednikom mimohoda, osiguranja ,nositeljima tablica , nositeljima zastava kako bi se utanačilo do najsitnijih detalja.

Svaki dan je netko iznenađenje,ovaj puta je vježba pod nazivom „fire fighting attack“ ili kak bi rekli po domaći „vatrogasni napad“. O samoj vježbi pročitajte na stranici “OSTRAVA 2009“ dok kroz video našeg iskrenog možete pogledati i kako ta vježba od 16- 18 sekundi izgleda.

Kako nam javljaju dopisnici HVZ-a organizatori XIV. Međunarodnog vatrogasnog natjecanja i XVII. Međunarodnog natjecanja vatrogasne mladeži pripremili su live prijenos s natjecanja za sve navijače.Tokom natjecanja prijenos će se moći vidjet na službenoj stranici natjecanja CTIF 2009.


Post je objavljen 22.07.2009. u 19:25 sati.