Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanny7

Marketing

LAGANIJA TEMA...



Vjerujem da vam je dosta aktualnih tema i recesije. Pogotovo praznih mlataranja po tipkovnici, koja ionako neće ništa riješiti. Imamo ih, birali smo ih, pa onda prepustimo njima da nam kroje. Većina je sjedila doma kad je trebalo iskoristiti svoje Ustavno pravo, pa eto - tražili ste - gledajte.

Vani stisle prave ljetne temperature, maloprije sam luknula na termometar - 35 stupnjeva burninmad

Nakon terapije beta karotinom, koja je trajala punih mjesec dana, ni traga alergiji, crna sam k'o vrag, nadam se samo da mi duša ne postane takova naughty.

Neki dan mi na um pala zgodna tema za post. Lagana i vjerujem da će blogericama biti zanimljiva. Svakodnevno na globalnom glumačkom nebu niču neki novi klinci. Kao i u glazbi, nikad više zvijezda nego danas.
Moje mišljenje je da glumci, kao i glazbenici, moraju prvo biti pravi profesionalci. A onda tek druge stvari dolaze na red.
Vanjski izgled, uz prije navedeno, može samo pomoći. No, mene nikad nisu impresionirali macho tipovi, poput Stallonea i Schwarzeneggera, niti ljepuškasti dečeci kao Cruise, di Caprio, pa i Brad Pitt.

Dakle, na redu je moj "top 7" prije svega dobrih glumaca, karizmatičkih osobnosti, koje se rijetko spominju u žutom tisku... Vjerujem da ste ipak za većinu čuli...

Napominjem da je Al Pacino izvan svake konkurencije i moj number one za sva vremena i njega nisam uvrstila na popis.

RUTGER HAUER, plavokosi Nizozemac, arijevske fizionomije i medvjeđeg stasa. Uz nekoliko fantastičnih uloga, snimio je i nekoliko limunada.
Blade Runner, Žena sokol, Ostermanov vikend, Bjekstvo iz Sobibora, Domovina i Wedlock... Ma kako loš bio film u kojem glumi, njegova uloga je uvijek besprijekorno odrađena.



POWERS BOOTHE, američki glumac, proslavio se ulogom u televizijskoj seriji o Jimu Jonesu i masovnom samoubojstvu njegovih sljedbenika. Pomalo gruba izgleda, duboka glasa, autoritativna nastupa, uglavnom je glumio negativce.
Južnjačka utjeha, Smaragdna šuma, Tombstone, Attila, Grad grijeha...



MICHAEL MADSEN - američki glumac, uglavnom vječiti negativac. Ali čak i u negativnim ulogama, nosi u sebi neku simpatičnu crtu. Privatno je kažu - posve suprotan ulogama koje igra - piše pjesme i veliki je emotivac.
Donnie Brasco, Thelma and Louise, Reservoir dogs, Crvena linija, Ratne igre...



JEFF GOLDBLUM - američki glumac, na kojeg se može primjeniti ona - što stariji to bolje izgleda. Njegova najbolja uloga je u filmu "Tajanstveni Mr. Frost", u kojem glumi masovnog ubojicu koji psihijatre tjera u očaj.
Muha, Jurassic park, Dan nezavisnosti, Silverado...



JEREMY IRONS - britanski glumac, mršav i pomalo ružnjikav, ostvario je mnoge karakterne uloge. Zrači aristokratskom elegancijom i šarmom...
Lolita, Žena francuskog poručnika, Misija, Swanova ljubav, Damage...



JEAN RENO - izuzetan glumac koji glumi mimikom lica, gotovo svaka uloga je maestralno odrađena. Prvi put gledala sam ga u filmu Leon. Mnogo krvi i mnogo osjećaja i nježnosti.
Leon, Ronin, Hotel Ruanda, Veliko plavetnilo, Da Vincijev kod...



Iako mi filmski ljepotani nikad nisu privlačili pažnju, postoji jedan kojeg sam voljela gledati baš zbog lijepog izgleda. Odmor za oči...

ADRIAN PAUL u seriji "Highlander" priči o besmrtnom Duncanu Mac Leodu...



Budite mi dobro

wave & kiss














Post je objavljen 21.07.2009. u 18:13 sati.