Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azalea7

Marketing

Politika

Postoji li danas nešto šo me živcira više od politike? Odgovor je: Ne
(Osim možda Jadranke Kosor)...Nije bilo dovoljno što nam je školstvo ionako u k*rcu, a sad nas još ubijaju u pojam(a naše roditelje da ne spominjemo).
Dakle za neinformirane (mada ne vjerujem da takvih ima kad je Jadrankino ima u apsolutno svim novinama, a kao da to nije dovoljno i u časopisima i kako bi rekli sad se bojimo da će uskoro iskakati iz konzerva paštete ) ukinuli su apsolutno sve dobro što su mogli, nabili onima koji imaju najmanje ogromne svote novca za platit tj za ne dobit i onda se još žale i s*ru kako su i oni jadni u recesiji i kako je i njima teško i kako i oni moraju štedit. Naime Kosorica je prije par dana izjavila da nema perilicu suđa i da joj ni ne treba nit da je želi. Sve jadna pere na ruke. Ma i ja bi prala sve na ruke da svaki dan jedem u skupim restoranima i da ih plaćm tuđim parama!!!Poslovni ručovi...moj šu***
Ja ću zbog nje porošit 10 000kn za prijevoz, između 2500 i 4000kn(ovisi oću li pit vodu u wc-u ili si kupit nešto za popit) te najmanje 1000kn za knjige. I dobiješ 2/3 MJESEČNE plaće jednog saborskog zastupnika. Toliko o jadnim političarima i nihovu stezanju remena. Ja na bonovima za mobitel(od 50kn) živim mjesec, dva a oni jadni mogu potrošit SAMO 400kn ili tako nešto!! Non-stop pile stezanje remena, rebalns i tako te, a danonoćno sjede zavaljeni u foteljama,pričaju gluposti, daju intervjue i slikaju se okolo i još se usude kukati da mi ne stežemo svoj remen dovoljno.
Mi nismo anoreksičari da stežemo svoje remene za Guinnesovu knjigu rekorda ali oni zasigurno mogu pokušati kao svjetski najveći sebični rasipnici.. (Pa i mogli bi i ne bi im bilo žao kad naravno ne rasipaju svoj novac!!!)

vidimo se u školi ili bolje rečeno na štrajku!!
Don't be u wimp - let's show them what we're made of!!


Post je objavljen 21.07.2009. u 13:15 sati.