Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maseve

Marketing

Finale Imagine Cupa u Kairu

Prošlo je već dosta vremene od samoga finala. Slegle su se strasti i emocije.

tim Explorer i ja

Tim “Explorer” i ja na slici. Možete nas vidjeti kako uživamo u večeri nakon službenog otovrenja Imagine Cup finala u Kairu.

Čitav događaj je bio fenomenalan. Nešto nevjerojatno. 444 studenata iz cijeloga svijeta se natječe s svojim rješenjima kako bi dokazali da su najbolji u tome što rade. Svi studenti su dali sve od sebe da pokažu da su stvarno najbolji. Ono što se više puta ponavljalo kroz čitavo natjecanje, s čime se u potpunosti slažem, je da su svi studenti koji su se nalazili u Kairu pobjednici. To su sve studenti koji su uspjeli doći do finale između 300,000 studenata koji su se prijavili na ovo natjecanje. I sve je bilo podređeno studentima. Oni su bili zvijezde večeri, dana, čitavog natjecanja kroz tih pet dana.

piramide u Gizi

Stvarno je bilo vrhunskih rješenja koje su studenti prezentirali, ali iskreno moram istaknuti oba naša tima, tim “Explorer” koji se natjecao u softver dizajn kategoriji i tim “Vodoo Delirium” koji se natjecao u kategoriji fotografije. Dečki su bili izvrsni i oba tima su to dokazali. Oba tima su osvojili prva mjesta. Dečki iz tima “Vodoo Delerium” su osvojili kategoriju fotografije, a dečki iz tima “Explorer” su osvojili prvu nagradu u Windows Mobile Award. Stvarno impresivno je bilo vidjeti naše dečke i našu zastavu kako se dva puta viori na pozornici dok se iza njih u pozadini nalazilo jedno od sedam čuda staroga svijeta, piramide u Gizi. Stvarno impresivno i mislim nezaboravno u potpunosti.

tim Explorer

Možete vidjeti oba naša tima kako stoje na pozornici. Gore je tim “Explorer”, a na donjoj slici se nalaze dečki iz tima “Vodoo Delirium”.

tim Vodoo Delirium

Više o samom natjecanju možete pronaći na internet stranici Imagine Cupa, te ako želite vidjeti popis svih ovogodišnjih pobjednika kliknite ovdje. Na donjoj slici možete vidjeti postolje s trofejem koje dobiva pobjednik u kategoriji softver dizajn, a u pozadini piramide u Gizi. Taj trofej pobjednik nosi kući na godinu dana, a slijedeće godine se predaje u ruke novih pobjednika koji imaju čast odnjeti trofej u svoju zemlju.

trofej



Post je objavljen 21.07.2009. u 11:27 sati.