Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Luka 3

Sat vremena sam mu dokazivala i uvjeravala ga da sebi uništava život, osim onog u vezi sa Evom, čak i onaj na poslu, jer ako ga ne izgubi sam, onda bi mu ja preko svojih veza mogla zagorčati zivot. Na kraju krajeva i onaj sa mnom, ako konačno ne počne suradnju sa mnom. Tad je napokon shvatio da sve što radi je ustvari samo uništavanje svoje veze sa prelijepom Evom kako ju je on opisao, jer mi je obećao donijeti njenu sliku, ali to nikad nije napravio.
Osim toga počeo je zakazivati i na poslu, a to sam doznala jer nije ispunjavao svoje obaveze prema meni, a raspitala sam se pa je slično bilo i sa drugim poslovima. Trebala sam ga trgnuti, samo kako to pojasniti muškarcu kojem je sve postalo isto, uspjeh i neuspjeh na poslu, užitak u drustvu svoje voljene i odnos prema meni. Znam da nekim čitateljima ovaj dio neće biti posve jasan, ali meni i Luki je jasan, jer smo bili u malo intimnijoj vezi po svim kriterijima.
Ukratko Luka se izgubio u svemu, na poslu, u braku, u društvu, i na koncu i samnom, što je vjerojatno najmanje važno, ali je znakovito .


Kako su moje riječi tek malo uspijele probuditi Lukinu savjest kojom se uvijek hvalio, znala sam da je potreban korak više, a to je bio i malo sexualno fizičke prisile koja je dominirala sa njegovim drugim JA koje se uvijek negdje stidljivo skrivalo iza njegove plahe fasade lica koju nitko nije mogao proniknuti, a među njima ni njegova Mari.
Meni je to bio izazov natjerati muškog da sam sebi prizna ono što nije u stanju drugima priznati i da upozna sebe onakvog kakav je zapravo.
Osim sto sam autoritet kod njega, bila sam i fizički snažnija, tako da nije imao nikakvu šansu se usprotiviti nijednoj mojoj naredbi. Iznenada sam mu naredila:“Skidaj se“ .
Najprije je pokušavao izbjeći to, ali kad sam se ustala i s bičem nadvila na njega, odmah je počeo mucati i pristao je na moju naredbu.
Polako, stidljivo kao neka curica se počeo svlačiti. Najprije jaknu, pa sako, pa je malo čekao jer je u vikendici bilo hladno, ali kad sam mu pokazala bič i ošinula ga pogledom nastavio je skidati košulju i potkošulju. Kad je došao do remena na hlačama zastao je, kao da ga gleda cijeli razred, a on ne zna recitirati pjesmicu. Vidjela sam da mu je potrebno dati malo živosti i ugrijati ga, pa sam se ustala sa fotelje i odmah ga ošinula bičem po leđima, uz gromoglasan povik ajde, što čekaš, skidaj se curice.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 21.07.2009. u 00:59 sati.