Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cmokalica

Marketing

Baš sam si zakon danas! :)

Tako je dobro imati osmjeh na licu! yes sretansretansretansretansretan yes
U zadnje vrijeme,ne viđam često nasmijana lica. Stvarno,mislim da je dosta teško vrijeme,financije većine i nisu najbolje,no... Je li "samo" to razlog lošeg raspoloženja? Često se pitam kakvi se sve filmovi ljudima odvijaju u glavi... Razmišljam da li sam ja jedina koja brije gluposti u glavi ili je to jednostavno dio većine ljudi?
No,mene stvarno loše raspoloženje prođe... Okrenem se nekim vedrijim stvarima i nastavim dalje. Naravno,nije uvijek lako zaobići sve prepreke na putu,no... Sve se to nekako da posložit kad imaš s kim. Divim se dragom kojeg imam. Predobro je to moje stvorenje,stvarno je bombona. Jednostavno,stolerira sve moje ispade i što je najbolje od svega ne ljuti se uopće na mene,jednostavno me pokušava razumjet i na kraju krajeva i uspje! sretan
Eeeeeeeeeee,moja ljubav je nešto posebno. Jednostavno najveći poticaj za sve. Osoba koja me razumje najviše,koja se najviše trudi oko mene,koja me ni ne mora pitat kako sam,jednostavno... ZNA! yes Baš kao što ja znam da je on moj centar svijeta! Ma nema ništa ljepše od ljubavi,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema!
Doć doma,vidjet ga sretnog,ma jooooooooooj!
Ljubav je nešto što se dogodi,samo ju pusti da te vooooooooooooooodi! sretan
I danas sam se nekako lijepo zabavila,baš mi je bilo cool! sretan
Ujutro sam radila,ekipa je bila ock! Istina,dva dečka,ali... Stvarno su bili ock!
Nisu previše zahtjevali,nisu me ni tlačili,ma baš su bili šesni! Da su takvi svaki dan,posao bi bio bombona! sretan
Popodne sam provela ugodno,stvarno ugodno. Malo uživala u kavi uz novine,prošetala gradom,došla doma,smijala se maloj susjedi,uživala s dragim,družila se s dragom mi tetom i eto.... Sad se nekako spremam za spavanje!
Baš lijep dan iza mene...
Bilo bi uredu da ih bude malo više...
sretan

Post je objavljen 20.07.2009. u 23:00 sati.