Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/symphonicallove

Marketing

...time change...

Nevjerojatno je koliko se ljudi mijenjaju...
Koliko sazriju kroz svoj život.

Gledala sam svoje stare postove kada sam tek započinjala s ovim blogom, čini mi se kao da ih je pisala neka druga osoba.
Priče kojima sam iskazivala svoje osjećaje, svoju bol, svoju čežnju...sve je to na neki način iza mene.

U tome je ljepota pisanja, kada pročitaš ono što si napisao nekad davno sjetiš se kako si se osjećao u tom trenutku, na šta su bile usmjerene tvoje misli.
Sjetiš se svih svojih radosti, ushita kada sam htjela nešto prenijeti na "papir"...zbog toga se vrijedi potruditi.

Mogu to usporediti sa slušanjem pjesama koje ti nešto znače, iako to nije baš to, ali je slično. To je za mene nešto posebno, kada čuješ neku pjesmu i automatski se prisjetiš nekog posebnog trenutka na koji te ona podsjeća...na doba kada sam sa svojim cimericama slušala tu pjesmu u 4 ujutro dok su nam božićne lampice bile zalijepljene iznad kreveta...sretan, na dane izležavanja u krevetu sa mojim dečkom...cerek, na neke prošle ljubavi, na mog frenda i naša međusobna jadanja, na neke posebne ljude iz moga života koji su ga na neki način poboljšali i učinili u nekim trenucima savršenim...ali i na neke glupe trenutke...ali to sam ja...wink

Svaki trenutak ima savršeno određeno vrijeme kada se mora dogoditi, a lijepo je svega se toga prisjećati uz ritmove neke pjesme iz toga doba.






Post je objavljen 21.07.2009. u 19:26 sati.