Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Koliko kosta?

Moj tata voli gledati tv putopise Gorana Milica.
Gospon Milic je sposoban covjek, proputovao je sa svojom ekipom bit ce svaki kutak ovog svijeta, razgovarao sa tisucama zanimljivih ljudi i snimili su zanimljive ljude, krajeve i situacije.
Svidjalo nam se to sto on radi ili ne, vidljivo je da se radi o obrazovanom, iskusnom, snalazljivom covjeku.

Zato mi je jos manje jasno zasto su mu sve emisije prepune jednog te istog pitanja. Prestala sam gledati njegove emisije jer me jednostavno sram da sam iz iste drzave kao i gospodin Milic.

Sram me sto stalno ispituje ljude koliko ovo kosta, koliko ste to platili, kolika vam je placa, pokazuje koliko je sam platio rucak, pice, cigarete, prometnu kaznu. Emisije koje tata gleda zvale su se Idemo na put ili tak nekak, a ne Kolko kosta burek u vasoj gajbi. Zivo mi se fucka koliko kosta kila kikirikija u Ekvadoru.

Stvarno sramota!

Ne znam tko kod nas novinare uci poslu.
Mene su doma ucili da je nepristojno upitati ljude koliko zaradjuju.
Nepristojno je pitati ljude koliko su nesto platili.
To se jednostavno ne pita, a ako vec pitas, pokazujes svoju nekulturu i primitivno razmisljanje.

Osoba koja nicim izazvana prica okolo ljudima koliko je kostao njihov novi auto ili cipele.... hah takvi obicno zarade u narodu titulu seljacine.
Ili barem hvalisavca.

Nek dan sam gledala kako maltretiraju ljude po marinama pitanjem koliko kosta vasa jahta!

Pa kaj mislis koliko kosta jahta!!!

Puno!

Mislim, ak trebas pitat koliko kosta necija jahta, privatni avion ili otok na Karibima, onda stvarno zabadav skola i sminkerski posel!

Sad gledam novinarku kak sramoti sebe i naciju dok ispituje turiste sto su kupili u Hrvatskoj i zamislite, koliko su to platili!

E pa da mene to pita, poslala bi ju tamo od kud je i izasla, a ja ne psujem nikad... osim ako situacija to ne trazi zubo

Apel novinarima: prestanite ispitivati ljude o stanju njihovih bankovnih racuna! Osim ako se ne radi o korumpiranim politicarima.

Post je objavljen 20.07.2009. u 00:12 sati.