Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

40. OBLJETNICA OSNUTKA N.K. DOBRA Novigrad na Dobri

P O V I J E S N I .. S P E K T A K L .. U Z .. R I J E K U .. D O B R U

UTAKMICA VETERANA

Odigrano. 19. 07. 2009. godine ... u 18,15 sati

N.K. " DOBRA " N/D - N.K. " DINAMO " Zg....... 0 : 4 .. ( 0 : 2 )

Stadion NK "Dobre" u Novigradu na Dobri
Gledatelja oko 400, Teren travnat, dobar za igru, vrijeme: sunčano i ugodno za igru

Suci: glavni-Nenad Stražanac ; pomoćnici: Denis Krčevski i Bojan Blažević
Delegat: Josip Stojković
Strijelci: Mlinarić 2, Kasalo i Pakasin po 1.

Sastavi momčadi:
NK DOBRA: Babić, Bursić, Špečić, Furdek, Furač Ivan, Furač Ivica, Furač Nikola, Mejaški, Srakočić, Volović-cap, Tuškan - još su igrali: Milovčić, Palajsa, Lenuzzi, Lesić, Mejaški, Banoža i Brodarić
NK DNAMO: Mario Jozić, Duško Popovski, Vlado Kasalo, Davor Matić, Zlatan Arnautović, Miroslav Stipić, Ivica Pakasin, Zlatko Cico Kranjčar, Marko Mlinarić, Drago Vabec- još su igrali: Ivica Poljak, Mate Senjak, Ismet Hadžić - trener Davor Braun i Stjepan Deverić, fizioterapeut Josip Čačković.

Komentar na utakmicu urednika i dragih nam gostiju iz Zagreba:

U ime Uprave kluba goste je pozdravio i zaželio im dobrodošlicu Dražen Tuškan, u kojem je između ostalog naglasio kako nam je bila čast ugostiti ovakove velikane i legende hrvatskog nogometa. Zahvalio je svima na ovako prekrasnom odazivu a posebice g-dinu Joži Čačkoviću koji je pomogao pri realizaciji gostovanja veterana. Pošto je bio prozvan, javio se za riječ te je naglasio kako mu ta zadaća nije bila nimalo teška pogotovu kada to čini za svoj rodni kraj, za ljude i klub koji danas slavi svoj veliki jubilej. Naglasio je kako je pune 42 godine proveo u maksimirskom klubu i kako je iznimno ponosan jer su to to sve igrači s kojima je dijelio sve te lijepe trenutke svoga boravka sa njima. Zatim je prozvao i legendu Dinama Zlatka Cicu Kranjčara koji je izrekao nešto čemu se možemo svi skupa ponositi i s ushićenjem diviti:


Čovjek ne može vjerovati u kako prekrasni dio naše domovine smo mi danas došli. Zašto nas niste zvali dok smo bili profesionalci?'
Riječi su to legendarne 'plave devetke' Zlatka Cice Kranjčara nakon revijalne utakmice veterana zagrebačkog 'Dinama' i novigradske 'Dobre', a u povodu obilježavanja 40. obljetnice novigradskog kluba.
U prekrasnom ambijentu, pred oko možda i 400 gledatelja, 'Dinamove' legende svojim su potezima oduševili prisutne ljubitelje nogometa i savladali domaće s 4:0. Domaćinima sve pohvale na organizaciji događaja kojim su na najljepši mogući način uveličali obljetnicu kluba.
Nogometaši su druženje nastavili i nakon utakmice, a 'Dinamovci' nisu krili oduševljenje prijemom u Novigradu. Pohvalama domaćinima nadovezao se i Drago Vabec, koji je između ostalog rekao:
- Čast nam je bilo uveličati 40. godišnjicu. Gdje god smo diljem lijepe naše gostovali, svugdje smo lijepo primljeni, ali ovo je nešto posebno i veličanstveno. Vjerujte da u ovako jakom sastavu nismo bili nigdje zadnjih 10 godina. Hvala vam što ste nas pozvali, doći ćemo opet .Prigodne riječi zahvale i pozdrava redale su se iz usta svih legendi Dinama, između ostalih ponajviše tijekom večeri od strane Ivice Poljaka, Zlatana Arnautovića i drugih.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
__________________________________________________________________________________________________

Danas je na stadionu u Novigradu započeo prvi od tri predviđena dana proslave obilježavanja 40. obljetnice postojanja kluba, susretom seniora N.K. Dobre i novog prvoligaša N.K. Karlovca. Nakon prigodnog obraćanja Predsjednika kluba g-dina Nedjeljka Furača gostima i posjetiteljima, od strane Predsjednika NSKŽ g-dina dr. Amirudina Talakića dodjeljena nam je Plaketa, te isto tako i Zahvalnica veteranima kluba za sudjelovanje u drugoj sezoni igranja u Ligi veterana NSKŽ. Nakon toga prigodni darovi primljeni su i od gostujuće ekipe N.K Karlovca koje je uručio Direktor stadiona NK Karlovca g-din Stjepan Benić.
Nakon tog protokolarnog dijela uslijedila je i utakmica seniorskih sastava u kojoj je ekipa N.K. Karlovca očekivano visoko porazila našu seniorsku ekipu rezultatom 0:9 , poluvrijeme (0:4).


UTAKMICA SENIORA

Odigrano. 18. 07. 2009. godine ... u 18,00 sati

N.K. " DOBRA " N/D - N.K. " KARLOVAC " ....... 0 : 9 .. ( 0 : 4 )

Stadion NK "Dobre" u Novigradu na Dobri
Gledatelja oko 300, Teren travnat, dobar za igru, vrijeme: sunčano i ugodno za igru

Suci: glavni-Nenad Stražanac ; pomoćnici: Željko Bućar i Miroslav Fudurić
Delegat: Josip Stojković
Strijelci: Štefančić i Redžepi po 2, te po jedan Grgić, Sopčić, Stambolija, Tokić i Iftić.

Sastavi momčadi:
NK DOBRA: Klarić - cap, Luke T., Frketić, Ivšić, Baršić Alen, Škarjak, Kolenc, Mržljak, Luke D., Vranešić, Poturica - još su igrali: Draženović, Baršić Antonio, Sukanec, Martišković, Mejaški M., Palajsa i Pogačić.
NK KARLOVAC: Parazajder, Pilipović, Barić, Grgić, Musulin, Bunoza, Sopčić - cap, Stambolija, Karabatić, Tokić, Perak- još su igrali: Vuljanić, Redžepi, Kovačević, Iftić, Vučemilović-Grgić, Štefančić i Matika.

Priloge mozete pogledati na radio mreznici nasem medijskom pokrovitelju na sljedecim adresama:

http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/18-7-2009/za-40-rodjendan-dobra-igra-s-prvoligasima
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/19-7-2009/karlovac-dobri-poklonio-devetku
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/20-7-2009/zasto-nas-niste-zvali-i-prije
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/24-7-2009/sutra-revijalni-susret-svih-selekcija-dobrePost je objavljen 18.07.2009. u 23:45 sati.