Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/otrov

Marketing

Frustracija 278

Jebao vas više novi zakon o umjetnoj oplodnji! Izabrali ste sami vladajuću gamad sad i trpite i prilagodite se odabranom.

Kažete zakon je zakurac i krše vam se ljudska prava... a ja vas pitam.... smatrate li se zaista zrelima za djecu? Smatrate da ih zaslužujete imati? A zašto?

Čitam blogove i vidim kako se vrte iste fraze.


Glavna rečenica - zašto bismo se vjenčavali, to je ionako "samo" papir.

A zašto ne? Što gubite ako potpišete "samo" bezvezni papir? Inatili biste se državi, išli u strane zemlje na oplodnju, vjenčali se i nakon oplodnje tražili razvod a sve da se ne bude kako zakon kaže? Ma kome se inatite debili? Smatrate se zrelima za djecu a u stanju ste izvoditi gluposti samo da ne bude kako država odredi?? Pa vi ste i sami nezrela i zatucana djeca, odrastite više! Ili se prilagodite ili se odselite.


Druga zanimljiva rečenica - ne želim da drugi odlučuju o mojem životu.

Pošteno. Ali živiš tu i zakon je takav. Želiš li i dalje izigravati budalu izbjegavajući brak po svaku cijenu, ponavljam, u inat državi, ili želiš dijete? A možda i nije stvar u želji za djecom, možda je stvar u trendu. Svi imaju djecu pa bi i ti po cijenu svega osim potpisivanja papira? Ne zvuči li to u najmanju ruku... nenormalno??


Dignut ćemo tužbu protiv države.

Super, samo dajte. Dok se slučaj ne razriješi i vi ne izgubite na sudu vrijeme će vam prolaziti. Umjesto mijenjanja pelena vi ćete mijenjati odvjetnike u nadi da ćete baš VI pokazati državi da ste u pravu. Yeah right.


Da bismo mogli na oplodnju moramo dokazati da smo minimalno 3 godine u vanbračnoj zajednici.

A to je problem jer...? Ne kužim, sramite li se možda svojih partnera kad je dokazivanje veze takav bauk? Možda je upravo i sram taj koji pridonosi izbjegavanju sklapanja braka. Da se mene pita ne bi uopće ni postojalo izjednačavanje "vanbračne" zajednice sa bračnom. Ili si u braku ili nisi. Točka. Eto, barem neki kurac u ovoj državi ide na ruku vječnim hodačima. A i u novije vrijeme ljubavnicima... ali to je druga tema.


Najjača izjava od svih na koje sam naletila je da bi žene radije da im dečki (vanbračni muževi jebote) pojebu drugu i ta druga da im pokloni dijete nego da se vjenčaju. E cure moje, daleko ste vi od skidanja pelena sa vlastitih guzica a kamo li da vam netko dopusti da odgajate vlastite debile. Takvima bi zakon trebao zabraniti imanje djece općenito, na bilo koji način.


Usput... kad se već dižete na noge radi konkretno ovog zakona, kad ćete se početi dizati na noge u ime svih onih klinaca koji čame po domovima jer je upravo država njihov glavni neprijatelj i razlog zašto ih se ne može posvojiti... Ah da, ali oni su ionako tuđa djeca, nije vaše sperme i maternice plod pa i ne zaslužuju obitelj, jel tako debili?


Post je objavljen 18.07.2009. u 15:17 sati.