Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

BILD.de - Gustavov napadač se je uključio!

loveth@hotmail.com

"Da, napao sam Gustava!"

Tokio Hotelov napadač se je predao policiji.

Jučer u 11:29 Nexhat T.(28) je sve priznao: "Da, napao sam Gustava. Ja sam osoba koja se vidi na kamerama!"

BILD se je sastao sa Nexhat T.-om u Magdeburgu. Nervozno je pokazao dokaz na svojoj desnoj ruci: "Devet šavova, sve je trebalo bti zašiveno. Osjećam strašnu bol!" (*a kakvu onda tek Gustav osjeća??)

Onda priča o svojoj verziji priče te noći: "Bio sam užasno pijan, popio sam puno Red Bull vodka." oko 4:00 je sve počelo. Najprije, prema Nexhatu, s svađom u koju je bio upleten njegov brat. "Bio sam između, propustio sam što se dogodilo. Bio je najmanji, ali kriv!"

Ono što Nexhat T. nije očekivao - 'najmanji' je bio Gustav, bubnjar Tokio Hotela! "Nisam znao da je tako poznat. Također ne znam niti za njegov bend!" (??)

Nexhat T. nastavlja: "Onda sam vidio svog brata kako leži na podu. Gustav mi je prišao sa podignutim šakama. Zato što sam još uvijek imao čašu u ruci i htio sam se braniti (hahahahahahahahaha). Udario sam ga u glavu, iz efekta. To je bila čaša, a ne kako Gustav kaže - dvije pivske boce." Od udarca se je čaša razbila i tada si je razrezao dlan.

Svejedno, kako je došlo do tučnjave?

Nexhat T.: "Moj brat je bio u društvu plavuše. Gustav im se pridružio prilično bezobrazno. Moj brat mu se je samo smijao." Tada je došlo do svađe.

Kosovski Albanac živi 7 godina u Njemačkoj je rastavljen i ima sina (skoro pa 2 godine). Radi u kuhinji u jednom restoranu u Magdeburgu.

Nexhat T.: "Sada imam veliki strah od gubitka posla. Ipak, moram prehraniti svoju obitelj!"



*kaj on misli sad da bude sve zaboravljeno??? Gustav bude jako glup ako povuče prijavu! Ova budala se ne može izvlačiti na to da ima sina od 2 godine i da treba hraniti svoju obitelj!! NE MOŽE!! Na to je mogao prije misliti... ak je već otprije poznat vlasniku kluba po tome kaj je radio nerede, onda je zaslužio neku kaznu!! Kak se mogao ić napiti ak je znao da ga doma čeka dvogodišnji sin?!?! Joooj... budala... ima 28 godina, a ponaša se kao da ima 15!! On je samo loš glumac i sad je napravio neku priču na temelju koje se misli izvuć.... OČAJNO! Kaj se tiče onoga da se je htio braniti, na to se mogu nasmijati, zato nema nikakve ozlijede, osim one zbog koje si je sam kriv! A ovo što je rekao To je bila čaša, a ne kako Gustav kaže - dvije pivske boce ... to nije prvi rekao Gustav nego svi svjedoci!! I naravno.... TKO ĆE VJEROVATI PIJANOM ČOVJEKU???? njemu se pola toga svega priviđalo..xDD Najprije je rekao da je bio jakoo pijan, a poslije je sam sebe i sve nas uvjeravao da je u ruci imao čašu, a ne dvije pivske boce kao što su svi ostali u normalnom, ne alkoliziranom stanju rekli!! I naravno još, da mora prehrniti svoju obitelj i da mu je tak užasno teško, ne bi trošio pare na cigarete i alkohol..... bio bi stvarno jako zabrinut, ne bi se išao provoditi van i trošiti novce, nego bi bio kod kuće sa svojim sinom!!


Chantelle na chatu!! OMG

Photobucket

Flipsyde: "Briioche.....Da, možeš me mrziti i i dalje biti TH fan haha.... iako, sigurna sam da bi TH-u bilo draže da me ne mrziš! :p"

*ooo.... ova Chantelle fkt postaje naporna!! Kak je ovo bezobrazno kaj je napisala... evo, tu se vidi njezin cilj... Tokio Hotel želi da ju mi, njihovi fanovi, ne mrzimo... i da ju mi, njihovi fanovi, jako volimo....xDDD hahahahahahahaha... a dobrooo... ja ju niti ne volim, niti ne mrzim, mene samo živcira sa ovim svojim izjavama... nek bude Tomova cura ili bilo kaj, al nek se ne preserava s time... digne mi se kosa na glavi kad vidim neku ovakvu njezinu izjavu!! Zakaj jednostavno nakon onih slika nij mogla ŠUTJET?! ha?? Pa ne bi ja ništa onda rekla, al što je previše, previše je!!


---ThE EnD---

Post je objavljen 18.07.2009. u 11:33 sati.