Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

SEKS U VLAKU

Treba biti pozitivan. Pozitivan ko i on. Prema tome ništa mi više neće nijedan dan pokvariti, jer ću si za promjenu i za nagradu iscicati iz svakodnevice samo pozitivne vijesti. Jedna od njih je da buju se u budućnosti auti pokretali na pišalinu. To sam danas pročitala i to mi čist pozitivno. Ja inače često idem pišati i zaprav kad idem nekam na put svaka je benzinska moja sa poštenim zahodom. Benzin je tu sporedan faktor, a ak je tak kak vele bil bu i supersporedan, jer kak bum stala i pišala tak bum i auto natankala.
Druga pozitiva koju bih u današnjem izlaganju popratila je čeprkanje po ovim iz željeznica kaj su se nakrali tolko da to ni moj skromni digitron nemre podnijeti. Ono i fora mi je kad recimo Lady Di Čuljakovski veli da je ovo ovak, a ono onak, al pustimo sad ono treće, ono efemerno, ono nekaj tam kaj čuči, ono moralno. Kao moralno je nekaj kaj nit smrdi nit miriši iako sve smrdi.
Treća pozitiva mi je danas ono kaj sam čula jučer, a to je teta Mani Gotovac koja je u nekih pola kartice teksta na tak lepi i svirepi način popljuvala Dubrovačke ljetne igre kao mjesto okupljanja mediokritetskih glumčića, koji se alkoholiziraju, kupaju i sunčaju gratis, a proglumataju tak usput za lovu, hehe. Tu sam odmah i ja utrpala sve ove ljetne priredbice koje se predstavljaju kao velike priredbe, a služe većinom staroj ekipi ta toćaju bezidejne venozne nogice u moru i cicaju lovu od starog dide Biškupića i ekipe.
Četvrta pozitiva je da se serem na jadne te iste i slične mediokritete koji kenjaju po uspomeni na kralja Jacksona. Setim se onda i Janis i Morissoneka i ostale brojne ekipe. Nisu dugo poživeli, al su svijetu nekaj ostavili. Nisu samo kenjali i pišali (iako će to u budućnosti velim biti poželjno-vidi prvu pozitivu) i pišali i kenjali. I udisali zrak i trošili zemaljsko vrijeme. Pa su sagorijeli od energije koju su zapravo nama ostavili bokte.
Peta pozitiva odnosi se na jednu moju blogericu prijateljicu koja je progledala nakon laserske operacije i sad me bolje vidi i konačno vidi da ima kaj vidjeti. Eto, toliko za danas, a sad se idem prepustiti milozvučnim notama Ante Gotovca.

Post je objavljen 17.07.2009. u 18:07 sati.