Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samaumrezi

Marketing

Kad si šupak od čovjeka

Kad si žena koja posjeduju maternicu, imaš dva jajnika (koja, iskreno se nadam, rade kako spada), nosiš lažne bisere i križinu oko vrata težine i veličine – da bi prodajom iste mogla nahraniti pola pučke kuhinje kraj Branimir centra; (nitko ne smije zaboraviti da si ti VELIKA vjernica, da je Bog tvoja ljubav i da je "Vjera u Boga i seljačka sloga" blablabla rolleyes) a zoveš se Mirjana Petir – onda si u kurcu, pardon, kurca dugo nisi vidjela pa si nadrkana stara oštrokonđa – ne, ne stoje ti ti biseri, izgledaš kao stara nadrkana isfrustrirana babetina.
Da sam muško niti ja ti ne bih dala da mi vidiš kurac.

Kad si žena koja također posjeduje maternicu, u vlasništvu ima veeeeliki stan iz kojeg je izgonjen neki tamo oficir JNA da bi se iz podrumskog stančeka preselila na potonju lokaciju, rolleyes takaj nosiš lažne bisere, jebeno loše kostime i šešire gore od one deve Camille (a to je jebački teško nadmašitismokin), rodila si si sina, pazi sad licemjerne premijerke – gdje ti je muž?! Ha?! – i podržiš, predložiš i usvojiš OVAKAV DISKRIMINIRAJUĆI ZAKON O UMJETNOJ OPLODNJI – onda si šupak od žene.
S lošim šeširom.fino

Kad si ministar zdravstva, veliki vjernik koji je do prije par godina u državnoj bolnici obavljao legalne abortuse mladim i nespremnim ženama; sve dok savjest nije stisla šupak a gospon sa slinom s donje usne otišao na prvu misu, kleknuo – što kleknuo – padao ničice pred bijele halje od sirove svile, zlatnog prstenja i rukom rađenih i obrađenih govornica sa kipovima koji bi brate mili nahranili svu sirotinju koja zalazi u lokalni Caritas (samo ne onaj kod Brajše for gad sejkrolleyes) – a par godina nakon toga predlažeš zakon u kojem na umjetnu oplodnju NEMAJU pravo parovi u izvanbračnoj zajednici; (ali prođe amandman, fala ti Budo s nebesa) onda je to znak da Bog ipak postoji, a da ste vi gospon Milinović – šupak od čovjeka.
Licemjerni šupak od čovjeka.
To vam je zato kaj ste prestali pušiti pa se sad nadrkavate nad narodom.
Ili vas jebu plaćanja / neplaćanja onih participacija – medicinske sestre vas ne vole – pa nisu tajnice jebote; gdje ćeš dezinficirati ruke nakon svake pikice dok brojiš lovu koju ti je baka Mara jedva skucala od svoje penzije od 1800 kuna – ali baku Maru boli kičma i mora na injekciju – šupak od čovjeka, gospodine. Šupak – od - čovjeka.

Ako Hebrang pobijedi na predsjedničkim izborima selim se u Turkemenstan.

Jebo me pas!


Post je objavljen 17.07.2009. u 13:47 sati.