Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Policija je i dalje u potrazi za napadačem!

Težak napad pivskom bocom na Tokio Hotel bubnjara Gustava (20) - šest dana nakon napada policija još uvijek traži napadača.

Sada, po prvi puta progovara Gustav, BILD se je sastao sa njim u njegovom najdražem baru 'Koko' u Magdeburgu.

Gustav: "Još uvijek me boli glava. Sve je bilo kao u ludnici."

Ne može se točnije sjetiti situacije.

Policija je saslušala svjedoke, u međuvremenu, napadač je u bijegu. Glasnogovornik policije: "Još uvijek nam je nepoznato ime počinitelja."

*nadam se samo da tak ne bude ostalo, taj lik mora platiti za ovo!!!


Blizanci su u LA-u!

Prema Chantelle CT IM-u blizanci su u Kaliforniji i Martin je potvrdio da su u LA-u. Rekli su da su blizanci sada vegetarijanci i sljedeći tjedan oni biraju hranu. Možda se pojave i slike od tamo.

*vegetarijanci?? waa, uspjeli su.. a ajde, drago mi je zbog njih :) ja ne bih mogla.. heh, al ih ne mogu zamisliti.. daaajj.. Bill i povrće?? xDDDD hmmm A kaj se tiče slika... aaa... na tome bude Šantelll Pejđ.. vjerojatnoo -.-' Treba iskoristit priliku još da se malo promovira... haha


Martin o Billu i Tomu

Photobucket

Martin: "Tom i Bill se puno druže. Međusobno se jako vole."


Best of Bravo

23.7.2009.
Pro7
23:15 h


Već 53 godine BRAVO tinejđeri uživaju u informacijama o glazbenicima, glumcima i drugim slavnim ličnostima.
Na prvim mjestima "Best Of Bravo - Made In Germany" Pro7 pokazuje najuspješnije njemačke bendove poput Tokio Hotela, Juli, Wir sind Helden.....

*hahahaha... dada... puno ih je uspješnih......ali nitko nije na razini na kojoj je naš TH.. :))


16.07.2009. Tomov Blog
NEKE STVARI ME NATJERAJU DA ŽELIM IMATI DJECU
Nikad nisam zapravo razmišljao o djeci i sada baš to i ne bi odgovaralo mom načinu života ;) Ja znam da ne bi htio imati tatu koji ima 19 godina koji provodi samo noći doma i radi s nekim čudnim likovima. Ali kada vidim ovakve stvari, počnem razmišljati...! BTW, rekao sam Gustavu jučer da ste mu ostavili puuno lijepih želja u komentarima. Bio je super sretan zbog toga i zahvalio vam je. Sve će biti OK - samo izgleda da mu šavovi malo smetaju - tako da vam molim da se ne brinete!

*o jbt.. da nije Šantel trudna??? hahahaha.. ma neeeeee... lol a ovo zadnjee... to me je takooo iznenadilo!! Kak je on pažljiv... jooj... SVE ĆE BITI OK... MOLIM VAS DA SE NE BRINETE!! ajmee... ma oni nas volee... awwwwww... meni se sad plače.. i općenito ovaj post.. Tom bi htio imat djecuu?? wauu... preslatko... ne bi se znalo ko je slađi.. tata ili beba... xD Al iskreno ni ja Toma još uvijek ne mogu zamisliti... awwww... zamislite naslov mog posta... 'Tom je postao tata!'... hahaha a Bill stric...roflroflrofl Ahh... nije još vrijeme za to...;)

Photobucket


to bi bilo too... ;))
pusaaa


Post je objavljen 17.07.2009. u 11:39 sati.