Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Željana u naletu

ŽELJANA U RIMU ZA SVJETSKI NASLOV

Nakon dva mjeseca mukotrpnih priprema Pitbullova uzdanica, aktualna Europska prvakinja Željana Piteša kreće na put u Rim gdje će se u subotu 18.07. susresti protiv višestruke talijanske prvakinje Eleonore Leprini u borbi za upražnjeni svjetski WAKO PRO naslov po low kick pavilima u kategoriji do 50 kg, borba je ugovorena u trajanju od pet rundi po tri minute.

Dosadašnja svjetska prvakinja Rita De Angelis ostavila je naslov jer se odlučila povuči u sportsku mirovinu te su priliku dobile ove dvije natjecateljice kao 1. odnosno treća izazivačica na ljestvici.

Željana je u životnoj formi i iako se bori na gostujućem terenu čvrsto vjeruje u pobjedu i osvajanje vrijednog naslova, razlog više za optimizam je i taj što se Željana već susrela sa odličnom Talijankom, doduše po amaterskim pravilima, u polufinalu Europskog prvenstva u Portugalu, i tada je Željana u jednoj teškoj borbi slavila jednoglasnom sudačkom odlukom.

U jednoj od uvodnih borbi nastupit će i mlada natjecateljica Pit Bulla Ivana Banić, također po low kick pravilima, kojoj će ta borba poslužiti kao provjera pred nadolazeče juniorsko prvenstvo Europe koje se u rujnu ove godine održava u Puli.




Sretno Željana!




Post je objavljen 16.07.2009. u 20:19 sati.