Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thememoriez

Marketing

Nisam mrtva. :)

Zaboravila na ovaj blog? Ne. Samo sam užasno lijena. Nadoknadit ću sve. Ponovo ću vam komentirat, javljat za postove i sve to, obećavam.

Recimo da je moj život postao monoton. Svaki dan radim iste stvari. Buđenje, kompjuter, vani, kompjuter, spavanje. I onda opet. Buđenje, kompjuter, vani, kompjuter, spavanje. Katkad ubacim i ručak, no uglavnom ga preskočim. Kvragu, izgubila sam jednu kilu otkako ne jedem.

I da, ja ne volim kad je sve monotono. Pa sam otišla na chat, i pokupila sebi pedofila, jer se volim uvaljivat u nevolje. Na kraju sam ostala samo na jednom, koji mi se želi uvuć u gaćice. Ne da ovi ostali to nisu htjeli. Ima moj broj, dopisivamo se, zna gdje živim, zna koliko godina imam. Praktički zna sve o meni. I vučem ga za kur... Ovaj, nos. Da mi je znat samo zašto to radim? Ali bar sam ga navela da mi prizna da će me silovat kad me vidi. Naravno, nisam ni sumnjala.

Moj dečko? Eh, taj je posebna priča. Naravno, on ne mora znat da se ja zajebavam sa 30-godišnjacima. Recimo da mi je još uvijek drag, ali nisam sigurna da ga volim. Sada se bar zna javiti jer je napokon dobio plaću i kupio bon. Pa se onda dopisivamo, uglavnom pokušava nekako diskretno skrenuti temu na seks, misli da neću skužiti. Ne shvaćam, zašto misli da ne smijemo pričat o tome kao normalni ljudi, nakon što smo to napravili minimalno 30 puta?

Sranje, sranje, sranje. Nemam o ćemu ni pisat za ove vrućine. Ali eto, samo reda radi, da vam javim da sam još uvijek tu i da vas nisam napustila. Komentirat ću vam odmah, sada, odmah :)

Post je objavljen 16.07.2009. u 17:40 sati.