Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverus5

Marketing

××kako izjaviti ljubav, a ne reći volim te?××

Puno tog se mijenja..a opet..ostalo je isto...puno toga je daleko, a opet tako blisko..s jedne strane bih se vratila, s druge opet ne...stojim čvrsto, ali plačem u sebi..često sjedim u mraku i usporavam sekunde..tražim smisao života, a u glavi mi je kaos..osječaji pucaju, jer sam izgubila ljubav... toliko sam se trudila, a ja sam je ubila..kako da gledam naprijed, kad sam okrenuta leđima..skupila sam hrabrosti, pa eto ne bježim..znam da sam se od nečeg maknula jer sada mi snovi kao led pucaju..sve je ostalo isto, ali sječanja na vrata kucaju...

Image and video hosting by TinyPic

Ponekad mi se čini da bi sve moje nade bi bile pokopane, bez tebe. Bez tebe osjećam bol u grudima, a tebe nema da me utješiš. Bez tebe nemam snage za ljubav niti volje za ičim. Često se pojavljuješ u mojim mislima. U njima si tako stvaran, stojiš pokraj mene, dišemo zajedno. Ali, taj san brzo pređe u stvarnost i shvatim da sam bez tebe, sama. Nisam više onaj kamen, nesalomljivi. Lomim se i ja, kidam na komadiće. Komadiće koji nešto znače meni, ali vjerujem da ne i tebi, nažalost. Sada se pitam nakon svega; Zašto sve što je lijepo ima kraj? Zašto ljudi jednostavno ne mogu biti sretni? A i kada su sretni, nisu svjesni toga – kao ja. Često kažu; Čuvaj uspomene, jer one ti jedino preostanu kada budeš na dnu, na rubu pada u ponor iz kojeg ćeš se teško vratiti.

Image and video hosting by TinyPic

Ja se sada nalazim na rubu ulaska u taj ponor, boli, ali ne želim da me te uspomene prate. Svoje osjećaje izražavam slovima, jer drukčije valjda ne znam ili ne želim. Najtužnije je od svega što uspijevam i ovako slomljenog srca nasmijavat druge ljude, njih uveseljavam, a sebe nikako ne mogu utješit. Znaš i ti, a znam i ja, da to možeš samo ti. Često ponavljam riječi volim te koje se pretvaraju u mučne slogove gubeći svoj smisao u mojoj sobi i postaju samo jeka. Sve to u meni izaziva užas nemoći jer te ne mogu zagrliti i reći koliko te volim, kako mi je teško bez tebe. Zato tvoje ime ….. ponavljam u sebi, da ga niko ne čuje, da je samo moje. Ovaj svijet jedino ima smisao ukoliko postoji netko drugi s kim ćemo dijeliti svoja osjećanja, probuditi ljubav, dokazati da je još tu. Ja želim vjerovati da taj neko drugi postoji i za mene, a da si ta osoba upravo ti.

Image and video hosting by TinyPic

Ponekad riječi bole više nego dijela, znam da sam izrekla mnogo ružnih riječi, no kasno sam shvatila da sam pogriješila. Ljubav koju sam htjela, nisam uzvraćala. Dobro znaš da sam te „voljela“ (još uvijek te volim), jer ljubav se ne zaboravlja tako brzo, a kako ću te zaboravit? Ne znam. Suze nisu lijek. Možda samo ja ispaštam za naše grijehe i greške, možda sam samo ja kriva za sve, zapravo, znam da jesam. Moja si zvijezda na nebu bila što je sijala, danas gledam u nebo i tražim tu zvijezdu, a sve se bojim da je nestala jer sam ju ja ugasila svojim glupim postupcima, pokušavajuću tebe učiniti ljubomornim. Moja duša je tvoja duša, ti si u mom srcu zauvijek. Moj dom nije tamo gdje sam se rodila, moj dom je u tvom srcu. Uvijek sam tu i bit ću uvijek tu negdje da pazim na tebe, da te čuvam., pa makar u mislima. Zato znaj, da gdje god si i kad god bio, na nebu imaš jednu svoju zvijezdu. Možda mogu promijeniti mjesto na nebu, ali ne i sjaj. Ne zaboravi da imaš i mene. Nikog ili pak nekog posebnog da te pazi, da misli na tebe, da te grije i čuva u mislima. Pitala sam se što je sreća za mene, shvatila sam to si ti, tek sada kada sam te izgubila! Znam da ovo sada neće pormijeniti ništa iako sam napisala sve iskreno što mi stoji na srcu, trudila sam se dugo ovo napisat i izabrati prave riječi. Ako me ne želiš nikako kraj sebe pravit ću se i dalje da te zaboravljam i nadat se da ću jednog dana to i uspjeti. Prvi, a i posljednji put ću ti ovo reći i to samo za kraj, prije sam bila kukavica, koja se plašila svojih osjećaja, ali sada to više nisam, sada kada je prekasno. Ti si probudio u meni nešto što je davno umrlo, vratio si vjeru u moj život i dao si mi ponovno dar da nekoga volim, sa sigurnošću mogu ti reći volim te. Volim te samo zbog tebe, volim tvoju osobnost, volim tvoj osmijeh i tvoje gluposti. Možda ovo posljednji put govorim, možda, znaj to govorim samo TEBI! -Srce zna tajnu, koju ti možda nisi do sada znao... Volim te!


Image and video hosting by TinyPic


Sada kada te više nema, pokušavam nastaviti dalje sa životom kao da te nikada nisam ni poznavala..sve mi se čini kao da sam budna, a da pola mog svijeta spava...molim se da ovo srce ne bude slomljeno i tražim utjehu u drugima, pokušavajući tebe zaboraviti, iako u ovom trenutku mislim da ćeš i dalje ostati moj N°1 i da će mi život bez tebe biti nepotpun...

Image and video hosting by TinyPic

Dok sam s drugima i dok im izjavljujem ljubav, svaki put se tebe sjetim.. Ne mogu i ne želim im reći da volim onog prije njih sve ovo vrijeme...iako je ta ljubav uzaludna..ti si predaleko od mene...možda, da ipak nisi preko granice i da ne govorimo različitim jezicima, možda bi sve bilo mnogo jednostavnije.. ali ovako..sve ovo nema smisla.. nekada davno mi se činilo da je i tebi bilo stalo do mene, ali kako je vrijeme prolazilo, bila sam sve bliže realnošću i shvatila da se to ipak ne događa. Phil, možda jednostavno pokušavamo napraviti jedno drugo ljubomornima tim statusima na face-u i dampfer-u, možda i ti osjećaš isto što i ja..Ali ne..
Preteško je povjerovati u takve stvari...dok ja tebe volim, ti za mene ne mariš... Dok Neno voli mene, barem mu riječima i djelima uzvračam ljubav, iako je srcem nemoguće...A osoba koja voli mene i do koje mi je isto jako puno stalo, Miguel, znam da nikada ga neću sresti i da naše dopisivanje i web-cam razgovori padaju u vodu..
Nakon ovoga, dođe mi da se zapitam, što je ustvari ljubav???... Moram priznati da je ovo sve previše komplicirano za mene i ipak ću pustiti da vrijeme uradi svoje..

Image and video hosting by TinyPic

A ono što se treba dogoditi, dogoditi će se prije ili kasnije.. Samo treba imati strpljenja..
I sve će doći na svoje.


Post je objavljen 15.07.2009. u 13:50 sati.