Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bleferica

Marketing

Na Hvaru otvoren japanski restoran "Hvarinoko"

Koliko ti mora manjkati zdravorazumskog poduzetničkog duha i inteligencije da na Hvaru otvoriš japanski restoran? Jao si ga seljama koji dođu na jedno od najljepših dalmatinskih lokacija i tamo kod Majoli-Marića naruče japansku hranu. Restoran je, tvrde vlasnici, namijenjen za "klijentelu dubljeg džepa". eek I pliće pameti, dodala bih.

Otvoriti japanski restoran na Hvaru isto mi je kao da netko otvori makrobiotički restoran preko puta Katedrale u Đakovu ili ćevabdžinicu u Starom selu Kumrovec ili da nekom padne na pamet zavrtiti odojka u dvorištu Hare Krishna komune Zagreb-Istok.

Image Hosted by ImageShack.us





A pogle ovo ulizivanje ovom glumcu Ć-kategorije koji je (ne)poznat što je prije sto godina glumio Napoleona. Dakle, i on je od "svjetske kreme" bio na otvaranju restorana Sora Hvar. Iva Majoli ručica na leđima, uliz uliz. Sa svojom je rukom još ulizivačkije raspoložen sin Jakova Sedlara (ne znam kak' se zove).

Image Hosted by ImageShack.us



Gledala sam Armanda i u nekom tv prilogu. Sav napuhan, treperi dok priča od sreće... osjeća se kao zvijezda ovdje u Hrvatskoj! Sve nešto zamuckuje, taština drhti kao puding od jagode s grudicama... Uspjela sam shvatiti da će nešto raditi sa starim Sedlarom i da je s njim već snimio niz dokumentaraca. eek Impresivno.

Usput, Anu Rucner, koja je, također, nazočila tom događaju molim da ubuduće ne izlazi u javnost bez da joj kosa vidi češalj i lice šminku. Natural look neka ostavi za svog ofarbanog Vladeka.

Na otvaranju je bio i Dino Rađa, sa ženom i novim nosićem, ali fotoreporter baš nije bio na vrhuncu zadatka i malo zumirao krnjotak na licu.


Znam da ovo nije neka super aktualna vijest, dogodilo se prije par dana. Ali je vijest/ideja toliko glupa da sam je morala uvrstiti na blog i u kategoriju "gospodarstvo".

Evo, na moje pitanje šta misli o Hvarinoku kaže meni M. zgroženo "Ma ja bi ih sve protjer'o s Otoka!". A u pozadini na HRT2 taman svira Tedi Spalato "Konobo moja". E moj Tedi, hajde da te vidim u Hvarinoku na japanskoj spizi!


Hvarinoko moja, radosti sva,
dušu san svoju svu tebi da.
Hvarinoko moja, ka dom si moj,
cuvan ti pismu, ka život svoj.



Post je objavljen 16.07.2009. u 18:33 sati.