Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

vanoufor. svašta.

Već se pokrivam ušima zbg vlastita izbivanja s ovih prostora, zapravo, zbog nedostatka mog aktivnog doprinosa domaćoj blogosferi, jer pasivno konstantno egzistiram tu negdje. Nažalost, i to premalo.
Evo, čak i u trenucima dok riječima ispunjavam ove retke, obruč ispitnih rokova steže moj vrat, sutra je ispit od kojeg se ježim ne zbog težine, već zbog tematike, filozofije, koja mi nikad nije sjedala (ne sviđa mi se koncept izricanja jednostavnih životnih i inih teorija nerazumljivim jezikom i na mali milijun načina, no opet, to je samo moje viđenje).
Još dva ispita i moje ljeto napokon može početi.
Inspiracija i dalje ne kuca na moja vrata. Moram priznati da mi to ne odgovara baš previše, jer mi se baš nekako učinilo da sam našla stil pisanja koji daje vjernu sliku mene. A trebalo mi je samo godinu i pol dana...
A ništa, čini se da je došlo vrijeme da upotrijebim vječno rezervnu temu, koja dolazi u obzir samo ako zagusti...seks, a što drugo? Nekako mi se čini da bih mogla biti spremna na dijeljenje nekih svojih „vragolastih“ tajni s vama, pogotovo što se naša interakcija odvija apsolutno virtualno (osim nekoliko primjeraka, koje poput Jude poljupcem izdajem).
Volim biti vezana. Ne pričam sad o emocionalnoj vezi.
I to volim ne stegnuto tek toliko da imam dojam da sam vezana, a da se mogu osloboditi kad god hoću, nego apsolutna nemoć.
Jebiga, volim SM.
Nekih davnih dana dok sam bila mlada, neiskvarena i nevina, to mi se činilo bolesno. No kao što rekoh, bilo je to davnih dana...
Ima nešto iznimno napaljujuće u pomisli da si apsolutno prepušten onom drugom, da ti može učiniti što god poželi, a ti se ne možeš oduprijeti...određen strah od neočekivanog.
Postoji čudna sklonost nekih ljudi da se poigravaju s vatrom, i pomiču granice, ponekad čak i prelaze granice zdravog razuma.
Ja sam ipak papak pa ostajem s ove strane, ne približavajući se previše granici.
Ovakve egzibicije ipak izvodim samo s osobom u koju imam apsolutno povjerenje. Drugim riječima, samo Z.
Nda, ne idu mi baš riječi zadnjih dana...jbg.



Post je objavljen 14.07.2009. u 00:44 sati.