Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

NAMA ČAROBAN DAN U BUŠEVCU

Eto , nakon devet godina ne nastupanja na natjecanjima , nakon tko zna koliko godina od zadnjeg većeg rezultata na natjecanjima , otvorilo se i nama.
Otvorilo nam se u subotu 11.07. u Buševcu . Vježbali smo puno, dali smo si truda , pokazali nevjerojatnu volju i želju i sve nam se isplatilo. I to kako....i sami smo bili iznenađeni. Potiho smo se nadali , onako u zafrkaciji govorili da ćemo sve iznenaditi, i uspjeli smo.
Slika govori sve

Od DVD GRADIĆI


Ekipa u sastavu:
- Božidar Barišić , zapovjednik
- Ivica Barišić , strojar
- Boris Vlahović , teklić
- Igor Juran , navalni 1
- Tomislav Barišić , navalni 2
- Ivan Sesvećan , vodni 1
- Ivan Barišić , vodni 2
- Josip Hrženjak , cjevni 1
- Ivan Šimičić , cjevni 2
je na gradskom natjecanju VZG Velike Gorice u Buševcu u sklopu Kupa Turopolja osvojila DRUGO mjesto. Nama fantazija , vjerujemo drugima iznenađenje.
Čak na sveopće iznenađenje smo ušli i u Superkup Kupa Turopolja i izgubili u četvrtfinalu od sjajnih cura iz Starog Čića . Naravno bili smo presretni , otpjevali smo si Morsku vilu na vatrogasni način i dugo u noć feštali naš peharček.
Vjerovatno neke zanima i vrijeme vježbe , ona je bila za nas super za neke druge kriterije slabija ali vrijeme 48,00 bez greške je nama donijelo drugo mjesto , čak i natjecanje u Superkupu.

Organizacija je bila odlična , ekipa iz Buševca to radi jako dobro. Ni ne sumnjamo u njih , ipak su nam oni mentori , pozdrav Bajici i Šveli , bez vas bi bili prosjek. Odužiti ćemo vam se dečki.

Spomenimo da je prije natjecanja ekipa u sastavu Vujević, Ptiček, Barišić i Mrakovčić predala ključeve dva nova navalna vozila marke MAN DVD-ima Buševec i Lukavec. Oni su ih i zaslužili.

Ovo nam daje snagu,volju i želju za daljnji rad sa A ekipom i ako se ostavre naše želje iduće godine smo još jači i puno mlađi.
Ipak je izlučno natjecanje.

Eto tak je bilo ,pogledajte galeriju