Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

A-gu

Sad ne da nam je lijepo zajedno, vec je i zabavno! Tri mjeseca, ljubi mama! cerek

Mama je vec fizicki i psihicki zaboravila trudnocu i porod i suze i prestala dezurat da nesto ne bi slucajno naopako krenulo. Dojenje smo uspjesno savladali. Tata se topi i cini se sretniji nego ikad sretan Pas spava do njenog krevetica ili uz kolica kad je vani sretan

A ona?
Brblja, pjeva samoglasnike, svadja se, vriska, dize se na rukice, drzi glavicu, okrece se, smije na glas...
Spaja rucice, papa prstice, slini, hvata igrackice, zvace igrackice, slijedi nas i igracke pogledom, okrece se na moj glas.
Smije se, smije, stalno nam se smije!
Rijetko place, place kad nesto treba. Uziva u kupanju i place kad ju izvadim iz kadice i kad skuzi da je zamotana u rucnik sretan
I kad cistimo bibache iz nosica cerek

Ma bas kako treba!

Jedino sto stvarno mrzi je lezanje na trbuhu. Onda ne da place, vecu tuli. Ali mora se svaki dan malo po malo - vjezbe radi.

Grceve nije imala, hvala nebesima! Nju bi boljelo, a ja bih u Vrapcu zavrsila od straha yes
Spava od rodjenja dobro po noci, sad spava od deset navecer s jednim hranjenjem u pet te sljedecim u osam, a nekad si jos i poslije toga malo odspava do 10 sati. Po danu spava u nekoliko navrata po 15 minuta do pola sata, ostatak vremena se zabavljamo i ucimo. U pocetku je spavala 18-20 sati dnevno i ja sam se bojala da je to previse. Sad sam sretna dok spava jer si stignem nekaj pojest i potrpat sudje u masinu.

Silno zeli sjesti i moram priznati da ju podizem za ruke u sjedeci polozaj iako se bojim da je prerano. Ona u tome uziva i ljuti se kad ju spustim. Stavljam ju i da se odgurava nozicama. iako se ni to ne bi smjelo eek Ali samo na kratko pa nadam se ne skodi. Nisam primijetila da skodi.

Biti mama znaci puno ljubavi i puno brige pa cak i straha.
Ali je predivno!

Post je objavljen 13.07.2009. u 14:43 sati.