Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Plavi andjeli 1

...Vinko Coce-Kapetane tribali bi doma

...pet banki moj Grga!!! ...naaaaajlipse su to godine! ...aj, zivijaaaaaa ti nama!!! ...tjesili smo mi njega sa jos jednom zdravicom i zapivali onako sa noga.

Image Hosted by ImageShack.us

„Kaaaaapetane, tribali bi domaaaa...vec odavno doma nismo bili... kaaaaapetane tribali bi doma, nas su doma svi zaboraviliiiii.....
Pivali smo, ma sta pivali!?... derali smo se ka' da je podne, a ne da je skoro pa svanulo.
Rodjendan je prosa uz prsut i sir, pa onda je pala prava „muska“ sacura...

Image Hosted by ImageShack.us

...a na kraju dakako tresetom i briskulom do nekih doba, ustvari dok nije nesta blok di su se pisali punti... tada je pocela zestoka rasprava 'ko je bija bolji i onda je litrica za litricom padala ka' stanje burze na CROBEXU i pocela je pisma.
...ljudi moji, ja bi stvaaaarno triba poc doma!!! ...onako u po' gasa i promuka obratin se ekipi za stolon koju san jedva i vidija od duvanskog dima koji me lagano stipa za oci.
...jebate, 'ko ce sad vozit doma??? ...promislin u sebi i sitin se da je sto na sto „vikend akcija“ plavih andjela na cesti.
...a Pajdooooo, 'ko ti brani!!! ...triba li te odvest do auta, mozes li ti to...hahahaha???!!!
...neeeee, ne tribaaaaa!...mogu ja sam! ...aj boooog ekipaaaaaa!!! ...odvalin ja ka' iz topa i iskapin casu, a sta ces ...da se Grgi ne daj boze desi da ne uda cer, jer ako ostavis pice nepopijeno, eto ti onda „nesrice“ u kuci.
Cerili su se oni ka' blesavi, a ja san laganini izasa na friski jutarnji zrak koji me odma napola otriznija.
...aj, pajdo mozes ti to!... ne's valjda bit kurceve srice, pa naletit na patrolu! ...tjesija sam sam sebe i uskoro sam bija na Magistrali.
Drza sam se „sridnje trake“ za svaki slucaj i kilometri su se nizali. Nisan brzo vozija, jos malo i evo me na ulazu u grad i kad sam se skoro poveselija da sam prosa liso skuzim „plave andjele“ kako dezuraju uz cestu.
...jebate, sta ce sad bit??? ...oce li izac iz tog jebenog auta??? ...oce li me zaustavit ovako nalivena ka' sipa??? ...ode mi dozvola, ode lova!!! ...stotinu pitanja mi je picilo po smantanoj glavi i „otriznulo“ me u isti moment.
...neeeeece?!
...oce?!
...neeeeece?!
...OCEEEE!!! ...a u kuuuurac!!! ...osujem ka' kocijas vidjevsi kako se vrata od policijskog auta otvaraju i „andjeo“ izlazi iz njih sa onom jebenom svitlecom palicom u ruci i laganini mi daje mot da stanem sa strane na prosirenje isprid njih.

Image Hosted by ImageShack.us

Ono malo mozga u funkciji groznicavo mi je radilo na minimalno 1GHz i kad sam se primaka njima, odluka je pala u zadnji cas ...ka' da sam drug Tito u Prozoru:
„PAJDOOOOOOO NECE STAT, NI' PAST !!!“
Pritisnem gas do daske i 105 konja, sa mnom na celu je poletilo ka' sam vrag.
Kad sam proletija kraj njih u retrovizoru sam vidija kako onaj „plavi stoper“ skida kapu, uskace u auto i kako se upalila ona plava rotaljka na krovu „marice“... pa promislim odma u sebi: ...jebat ga Pajdo, voziiiii!!!
... poslije jebanja, nema kajanja!!!!

...nastavlja se!


...lip pozdrav! mah



Post je objavljen 14.07.2009. u 00:05 sati.