Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boric

Marketing

Marko Vesovic:CRNOGORCIMA JE KROZ POVIJEST JEDINA PRIVREDNA GRANA BILA PLJACKA.ONI I DANAS SMATRAJU DA NIJE SRAMOTNO ICI U PLJACKU!

Vojni sud u Podgorici je,zbog kradje u Kuparima,na uslovnu zatvorsku kaznu osudio potpukovnika u rezervi Danila Mijovica,kapetana u rezervi Slobodana Nenezica,vojnike u rezervi Rajka Djukanovica i Danka Pavicevica-pripadnike staba Teritorijalne odbrane Bar.Isti sud je zbog teske kradje na zatvorsku kaznu osudio kapetana I klase Cazima Elezovica,kapetana u rezervi Veselina Scepanovica i vojnika u rezervi Aleksandra Scepanovica.

Pripadnike brigade"Sava Kovacevic",vojnike u rezervi Jovana Vorotovica i Slavka Milovica,zajedno sa Darkom Misnicem,vojni sud je osudio zbog kradje.

Vojnici Vojne poste 4229 Kumbor-Dzemail Berisaj,Nenad Bislimi,Avri Sulejmani,Dejan Pavlovic i Ljubisa Stojiljkovic optuzeni su za djelo"teska kradja"posto su"prisvojili veliku kolicinu raznih stvari iz kuca,fri-sopova,hotela Astarea i drugih objekata u opstinama Cilipi,Mlini i na teritoriji opstine Dubrovnik".
(Veseljko Koprivica-"OPERACIJA DUBROVNIK:SVE JE BILO META,
sokantna svjedocanstva o opsadi Dubrovnika,pustosenju i pljacki Konavla")

Post je objavljen 13.07.2009. u 00:33 sati.