Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Nima Splita do Splita : ))))

Split - nekad i sad : )

ps. Nesto me zeza fotic, pa ne uspijevam staviti jucerasnju sliku s ekipom ispred sv.Frane, poslije tamosnje ljetne splitske sv. mise u 20h...Pa, evo samo da vam docaram, tu su: Silvana, Gorana, Kata, Jelica, Ivo i dr...Upoznali smo i Anu, a na rivi smo poslije sreli Tatjanu, Andjelku, Damira, a ceka me jos mnostvo dragih splitskih susreta...Silvana vec na veliko skuplja glumacke volontere, za svoje nove dramske hitove...Pa sve to preporucam i u vase splitske molitve!

ps. Evo, Silvana i ja smo doista vrlo kompatibilne, ona je cak imala isti kabel za fotic, kao moj, samo sto njen funkcionira...Dakle, evo i splitske fotke!

Image Hosted by ImageShack.us

Ako Bog da, za vikend sam i na Bracu...Sa svojim novim, djakovackim "frendom" biskupom Stambukom (svidjele su mu se moje misijske pjesmice : ) ,

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

i starim znancem, novim isusovackim mladomisnikom p. Stambukom i dobrom isusovackom ekipom...

Image Hosted by ImageShack.us

"18.07 - 18.07.2009 | IKA N - 114055/7

Svećeničko ređenje Siniše Štambuka u Selcima

Selca, (IKA) – Hvarski biskup Slobodan Štambuk zaredit će za svećenika Sinišu Štambuka, kandidata za svećeništvo za Družbu Isusovu, u subotu 18. srpnja, u župi Gospe Karmelske u Selcima na Braču. Misa svećeničkoga ređenja je u 18.30 sati.
Prvu svečanu euharistiju zaređeni svećenik predvodit će u Selcima u nedjelju, 19. srpnja, u 18.30 sati."

Stambuk protiv Stambuka : )))

Post je objavljen 12.07.2009. u 19:33 sati.